Tuesday, March 9, 2010

PEMBINAAN SELESAI


thnx to:

nick irfan
budak hitam
cik ann



jasamu akan ku kenang......



9 comments:

insan misteri said...

boleh tumpang tanye jalan....
macam mane mahu letak eklan nuffnang dekat setiap hujung entry?

telagaburuk said...

hehe saya pun kurang areff..tp x pe..i will help u..

NICK IRFAN said...

wah! nama aku ade!!! thnkz bro!! eh! nk tnye jab? ko ni keje ke study??? umo ko brapa? sbb aku baca sajak2 ko semua hebat2 belaka mcm org pengalaman pnye sajak.... ko 30 lebih ker???

telagaburuk said...

hahaha ko ni nick..skrng zaman peralihan..antara belajar dan kerja..bulan 4 ni insyaallah aku masuk kerja...masa tu susah la kot nk update blog ni..

update ke? hentam sajalah..

umur kita lebih kurang je kot..hehe

nick,ko umr bp tahn ni? hehe

ice juliette said...

nk tahu gak umo abg nick n tuan nye blog nie gak.. huhuhu.. da jadik pak cik pak cik ke??

telagaburuk said...

ice juliette...
hehe pakcik...nick kot...hahaha saya muda lagi...tua skit la dari ice..teka la..hihi

NICK IRFAN said...

aku 20 thn kpd bro para dan ice.. korg umo brpa plak?

telagaburuk said...

hehe aku muda lagi..baru 13.hahagurau jer..aku 3tahun lagi tua dari nick..eh tua ke aku ni..aku budak budak lagi....


harap dapat bg tunjuk ajar..

ice juliette said...

sume muda2 ag.. tika plg muda la ek?? huhu.. beze umo nan abg nick 3 twon.. nan en.para lak 6 twon.. huiyooo.. jaoh gak beze..



sgale slh slap mnx dimaafkan skrenye terslah kate or krg hormat.. n tegur la ice lw ice buat slap k..