Thursday, March 4, 2010

TEKA SILANG KATA

DI COPY BULAT BULAT DARI BLOG BELIAU


Contest teka mata cik bunbun

Wednesday, February 10, 2010

updated : 19/2/10

sebelum teka sila rujuk sini untuk merenung dan melihat dan menengok mata cik ebby. yaw!

**cik bunbun dan cik ebby**


Contest yang julung-julung kali diadakan dalam belog cik bunbun. Marilah kita beramai-ramai memeriahkan contest ini oke :D weeee~

Contest ini sangat istimewa kerana bannernye yang cantik teramatlah. Bahahahaha!! Ada kau orang kesah ke?:P




CARA-CARA PENYERTAAN

Anda perlu meneka antara mata-mata cantik ni, yang mana adalah mata cik bunbun okeyy ;)

Ada tiga mata cik bunbun dalam tu. Ada mata normal, mata kuyu dan mata terbelalak. Hikhik:D

Tuliskan jawapan anda seperti ini:


Mata CANTIK kepunyaan cik bunbun adalah mata yang bernombor
[1]
[6]
[9]

Cantik tu yang penting. Hakhakk. :D goli eden hah.

Soalan bonus : sila teka mata cik ebby.

Tulis macam ni :


Mata kepunyaan cik ebby adalah mata yang bernombor [3]

Kemudian,

Tulis di bawah jawapan anda seperti ini :

Saya mendapat tahu tentang contest ini daripada […cik bunbun sendiri KOT…]

Kalau ada yang mempromosikan contest ni, Aii pun berkenan untuk memberi hadiah kepada peserta yang paling banyak mempromosikan contest ini (referrer)

HADIAH

Belum diputuskan lagi. Mungkin sebungkus wang emas (dalamnye coklat), mungkin henset corby Samsung yang comel dan blackberry yang menjadi phoojaan ramai dan mungkin jugak sebuah villa dengan kolam renang. Berangan jeklaaa. Kalau nak hadiah macamtu kena doakan aii kawen dengan orang kaya. Hakhak:D

Mungkin wang tunai ataw barang-barang bernilai RM20 keatas. Almaklumla.. aii kerja sebagai penganggur antarabangsa jek. Hikk. :D

TERMA DAN SYARAT

Anda mestilah blogger yang mempunyai blog. Apakah blogger yang tak ada blog? Hekk

Sesiapa yang belum menjadi follower perlulah mempollow dengan seikhlas hati. Supaya senang nak tawu perkembangan contest ni. Lepas dah habes contest, dah taknak follow pun takpe. Aku faham… haila..

Anda wajib muakkad untuk mempromo contest ini dengan meletakkan banner di sidebar anda dan linkkan kepada contest ini. WAJIB MUAKKAD ni. Nanti aku buat spotcek. Sape yang tak letak kene berdiri atas bangku. Hakhakk!

Anda perlulah menjawab kedua-dua soalan iaitu termasuk soalan bonus

Tarikh tutup penyertaan pada 15 MAC 2010 sempena ulangtahun belog ini.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan sekiranya ramai yang memberikan jawapan yang betul.


Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan link dekat ruangan komen oke. Tulis macam ni. http://..... Senang cik bunbun yang pemalas ni nak buat kerja nanti.

Senang je kan?? Jadi ape lagi, jom join ramai-ramai yokk! ;)


p/s : tiada mata yang tercedera semasa pembikinan contest ini :D

p/s 2: contest ini diadakan sempena menghargai follower belog ini. Thanx guys! Nak tiyom sorang-sorang tak larat pulak hehh.

Sekian ;)

kalau teka salah dapat hadiah tak?? hahaha

2 comments:

cik bunbun said...

oke, dah view ;) klo salah dpt flying kiss.

ngeeeeee :D nak tak?

telagaburuk said...

kalau terbang macam mana nak tangkap...