Monday, April 19, 2010

URTI PULAK



untuk bulan ke dua bolog ini tertubuh..aku tukar lagi template...hmmm ingatkan nk tukar balik asal..yg putih tu..tapi aku buat buat tak jadi pulak...last last jumpa template ni..aku hentam je la...hrap yg ni lebih ok untuk aku dan org lain yg memandang....kalau ada apa apa cadangan atau kritkan boleh salurkan segera...TQ..


sejak dua menjak ni aku sibok je memanjang..bulan ni skit sgt aku sempat post n3...hmmm dah la sbuk kerja, broadband pulak tak ada..dah dua bulan aku tak bayar..so aku ambik keputusan untuk potong terus...abis cerita....yg ni aku pinjam broadband orang..sok dah kena hantar...masa ni je la aku guna untuk berblog...



aku tgh di serang demam selsema batuk peringkat awal...adoyaa mcm mana nk kerja ni kalau dah tak sihat..nk tak nak kena pergi jugak....sakit kepala pulak tu..ok la...aku kena tido....sok nk kena bgn awal....




nanti aku dah beli broadband baru aku akan serang blog yg rajin rajin serang blog aku tu..hehe harap aku ada masa untuk tu...tQ semua yg sudi melawat, membaca dan memberi pandangan atau komen....jasamu ku kenang....

11 comments:

Frodo Baggins said...

banyak minum air suam ...
eh kaler oren lagi??
hahahhahaha ...


>>____<<

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yg nie smart gak...

pensel kontot said...

semoga sehat.....

dan berblog dgn gumbira

melatidaisy said...

salam..

cantik ape ur new template..mmg suke oren ek ? :)

btw semoga cepat sembuh n senyum2 sokmo!

cemomoi said...

ok dooohhh, comei ni... dutch fans

Anonymous said...

nice...
i like oren....

putra said...

mcm mana nk tukar template?

sugar2 kapas strawberry said...

hohoho..ok je blog nih..template ok je..so far..ok je.. ;)

Katak Ijau said...

oo..tak sehat yer..
take care...jaga dri bebaik..
btw..jgjalan sini..
salam :)

NICK IRFAN said...

jgn risau bro! bg aku template bru ko ni mmg terbaik wok!!! hehehe mmg cantik! eh! nnt beli berukband update2 la slalu blog? ko idola aku tau dalam penulisan sajak! aku mmg suspek sajak ko! eh! respek!!! mmg sempoi giler la! ape2pun jaga kesihatan dan kim slm kt staff pmpuan tmpt ko keje? hahahaha

AkuMuzikFilem said...

putih smart. nampak matang. pula macam back to basic menulis, tinta hitam, kertas putih