Wednesday, January 12, 2011

JINKAMEN Giveaway






Sempena 1.1.11, Jinkamen telah melancarkan giveaway pertama. Harapan Jinkamen GA ini akan menambahkan lagi ukhuwah bersama rakan bloggers. jom kita sama sama join.
tapi kena jawab soklan dulu..


Apakah gadjet kesayangan anda & kenapa? 

hp sony J105i...
sebab ada hp ni je..
sebab simple..
ada kemera 2.0 tapi ok la gambar..
boleh pasang lagu...tapi x guna sgt pun.
ada 3G..tapi line 3G jarang ada.
sebab dgn tel ni la boleh berhubung dgn orang jauh di sana.hehe
msj mmg 24jam.
gayut je jarang..
err apa lagi eh..
haa tahan lasak..
jatuh dah berapa kali ni...ok lagi..
last sebab dia best..hehehe

Syarat2 mudah untuk sertai GA ini:-
Semua Follower Jinkamen di alu2kan untuk rembat hadiah ni. Moh rodong koi..

kepada yang belum folow.. Silalah:-
Follow blog Jinkamen
atau
Follow blog AzMask 


Tampal ler banner katak di atas tu di dalam entry anda & link di ruangan komen untuk memudahkan Jinkamen  menyemaknya nanti.

Silalah tag 3 kawan anda utuk ketahui rahsia gadjet kesayangannya.. Yang tidak kena tag, anda jugak sangat di alu-alukan... Moh semua kita jalinkan ukhuwah sesama kita.

Tarikh GA berakhir pada 25 Januari 2011. Pemilihan blogger bertuah akan dipilih serta merta sebaik GA tamat melalui undian ala-ala main kutu oleh budak kecik yang memakai penyumbat telinga ni.



TAG


6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tag jgn xtag....

Faaein Himura said...

good luck ye si para para...

black paper said...

kih3,,msg 24 jam,,
kalo kat russia,sape men sms mmg kaye,,
sbb call lagi murah dari msg,,

jinkamen said...

salam
terima kasih sebab sudi join my1stGA ni moga kita boleh jadi sahabat cyber dalam bertukar pendapat dan cerita.

thanx support me si para-para :)

Daria said...

hi si para2....saya bukan tak blog dah...masih blog...but dah tukar blog baru....dlu kat http://biarkan-gadis.blogspot.com , skang kat http://dariadiaries.blogspot.com ....nanti jenguk2 la blog baru kite yer... ;)

Balqish Shafiqa said...

thnx tag saya!!!!

nak jawab ni. dah lama x dapat tag!