Tuesday, May 24, 2011

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides




hujan renyai renyai.. aku baru je melabuhkan jasad.. penat.. pening...perkara biasa aku rasa..beberapa jam sebelumnya aku dengan kawan aku ke sebuah tempat di pantai timur.. satu satunya tempat yang ada layar besar untuk anak anak muda remaja macam aku ni menghabiskan masa... jp, ni kali pertama aku datang tengok wayang kat sini. nasib baik tak sesat je.hehe

oh sempat jugak aku jumpa kawan aku.. dia nak tengok cerita nur kasih... err korang dah tengok ke? best ke? aku tak tengok cerita tu.. sebab aku dengan kawan tadi. kawan aku tak minat. jadi aku pun buat buat tak minat. ok aku biar dia tengok sorang sorang cerita nur kasih. sebab aku nak tengok cerita pirates ot the carribbean. tapi kawan aku pulak nak tengok cerita kongsi. tapi aku dah tengok hari tu masa pergi selangor. last last aku berjaya menghasut beliau.hehe

sebelum masuk aku jumpa lagi dengan kawan lama masa sekolah rendah dulu.. wah tak sangka dapat jumpa..

ok. dah rasa pedih mata ni. pasal cerita jack sparrow tu.. cerita dia kali ni bagi aku kurang sikit la.. tak macam yang lepas lepas.. cerita kali ni banyak berlaku kat atas darat.. tak ada yang perang perang kapal... cerita dia mendatar je.. sampai kawan aku siap tido berdengkur lagi tu.. tapi ni pendapat aku je.. lagi pun aku jarang sangat tengok wayang.. jadi kalau nak tahu kena la tengok sendiri..


sory.mata ni dah pedih.






err moral ada tak malam ni?

14 comments:

Kontrol Histeria said...

nurkasih mungkin aku akan tengok sebabnya khabir bhatia pengarah.

-khrlhsym-

shameel Iskandar said...

Minat Pirates of the Caribbean ke. Yg terbaru ni saya belum tgk lagi, tapi kalau yg lepas2 mmg best.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xberpeluang menonton lagi...

HEROICzero said...

orang kata POTC x best, so aku decide tengok nur kasih. muehehehe.

tapi puas hati.

and ya, most yang tengok POTC kata, x berapa kick dari yg sebelum2 neh.

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Para,

Semoga sihat adanya. Dah ngantok tidor.

Cik TeN10 said...

kite kt sini tggu donlod je lah.. huhu dgr cte mmbr ckp pirates kli ni kureng sbb tak byk action.. tp kelakar.. ye ke? kelakar ekk ?

whitecappuccino said...

best tak citer ni?

zati embong said...

jat tgk insidious!best.

delarocha said...

potc walaupun tak sehebat sebelum ni tapi tetap leh layan sebab ada si sexy penelope cruz.. huhuhu

cik teyn teyn said...

tanak tgk ler camtu .. hehe

cik teyn teyn said...

tanak tgk ler camtu .. hehe

cik teyn teyn said...

tanak tgk ler camtu .. hehe

LiFe KaMi said...

laa takbest ker..baru nak plan gi tgk mcm tu beli dvd je ler..
kalau nak byk citer2 kapal dtg le blog kami..hehe

temoxskema said...

mermaid terbaikkkk !! :)