Friday, July 29, 2011

BERAT



masa aku mula mula jejak kaki ke sini....aku rasa cepat cepat nak pergi....
bila sampai masanya untuk aku pergi....rasa berat sangat untuk aku angkat kaki...







hari ni aku balik kg..dah hampir sebulan tak balik jumpa mak dan adik2... tapi bila dah balik tak boleh la nk main blog.


dah tak lama kita nak puasa.. syukur sebab kita masih lagi berpeluang utk bertemu dengan ramadhan... ada yang lain tak sempat nak jumpa... al fatehah untuk mereka...



last, terima kasih buat cik ten10...

8 comments:

Khairul Antasha said...

selamat berpuasa para para...

:)

najihatussolehah said...

slmt menyambut ramadhan al mubarak..

CassiaSiamea said...

dilema pindah~~
sama

slamat kembali ke kg
dan slamat berpuasa

keluarga lebih penting dari segalanya...

Kunang-Kunang said...

Sama-samalah kita berdoa semoga sempat bertemu dengan Ramadhan tahun ini dan mudah2an Ramadhan ini bulan Ramadhan terakhir kita.

adan said...

tak sabar nak bangun sahur.. ahlan wa sahlan ya ramadhan..

sugar2 kapas strawberry said...

smlm call emak ckp,nti kite balik 24/8 ni nak mkn ikan pari bakar..uhuk2..rindulah nk puasa kat rumah..dah byk thn puasa kat tempat org

Cik TeN10 said...

ahaa.. biasa la.. time nak balik umah tu rasa seronok sgt2.. tp time nak balik sini balik tu rasa mcm berat sgt2.. tp apakan daya perjuangan masih belum selesai.. ganbatte !! >.<

tu lah.. bersyukur masih berpeluang untuk beretemu dgn Ramadhan tahun ni..

ehh terima kasih ?? kenapakah ??

blog-tips-kurus said...

Alhamdulillah.. berpeluang dapat 1 Ramadan. selalu sedih teringatkan yang tiada.. doakanlah mereka.