Thursday, July 12, 2012

Tertanam mati..


di sapa kawan lama.. teman kecil sepermainan kala.. tapi maafkan aku.. kerana tak mengenalimu...
mungkin jarak dan waktu terlalu memisahkan kita.. hingga kini kau besar dewasa... atau mungkin ingatan ini belum cukup kuat untuk menyemak kembali.. ingatan yang tertanam mati...

terima kasih teman.. kerana masih ingat dan tak lupakan aku.. terima kasih kawan.. untuk masa lalu...

6 comments:

penjajah minda said...

ramai kawan aku yang dah berjaya.cuma sekerat dua masih ingat aku.hehe

budak kecik said...

kekadang ade memori yg kita tak boleh simpan. mungkin memori kwn kau yg satu tu dh trpadam dri ingatan kau. tp takpe. at least, kwn kau masih ingt kau. dan kau masih boleh jd kwn dia even kau dh lupa akan diri dia. kan?

kiwi said...

kiwi dh lme x jumpe kawan mse kecik sebab beljar kat lain..rumah pon jauh T_T

Wahidah said...

Salam Ramadhannnn

MuNie said...

sweet.. :)

Kunang-Kunang said...

Salam Para,

Lamanya tak menjengok ke sini semenjak semua senarai link kawan2 ghaib dari blog terpaksa dicar dam masukkan semula satu persatu.

Semoga sihat dibulan puasa ni.