Monday, March 22, 2010

BAYAR HUTANG SAMAN DAN TAG SEBELUM TAMAT TEMPOH

tag yang tertinggal..


ni tag yang aku lupa buat....sebelum aku tinggalkan blog ni..aku kena selesaikan segala hutang piutang yang termampu...hehe
tag ni daripada cik wani...



1.- Adakah anda rasa HOT???
hot....err tak kot..aku tengah kelam kabut ni...haha

2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



3 - cerita pasal gambar...
gambar tu aku rasa simple jer kot... masa tu aku suka game..tengah gila...

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?
err dah lama kot...dah sebulan dua..dah tak ingat..

5 - lagu terakhir anda dengar?
lagu terakhir? lagu The Chemistry (between us) kot...aduhh aku tak dengar sangat lagu ni..

6 - apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
main game..jaga budak2 yg degil ni...tolong ibu terchinta...buat sajak yg merepak dan banyak lagi...sekarang tengah sibuk nk kerja..esok dah start keje.hahaha

7 - selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
para, parapara, telagaburuk, four, zie, g, poG hahaha banyak sgt la....lain tempat lain nama.

8 - tag lagi 8 org
sowi..aku tak sempat nak cari....

no 9 - 16 aku dah buang..hehe

17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
persamaan..hmmm beliau suka makan rumput..err boleh ke...?

18 - perasaan anda wat tag ni?
perasaan tanggungjawah..hehe aku tgh kelam kabut...

19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
razman? sengal? hahaha no kemen..teh ais satu...

20 - a)GAY or b)LESS
mmg GAYLESS la soklan ni...aku laki sejati ok? haha




aku dah pernah buat tag ni..tapi tak pe buat lagi sekali kot..hehe aman (peace)

7 comments:

syafawani said...

ahaha..thanks sebab sudi wat..keh3

annfrendly said...

lambang games aPe tu??
ann pun suke games

diaNe(",) said...

anda di tag...he3,,
http://unmayyidable-gurl.blogspot.com/2010/03/siapakah-anda-di-rumah-dan-disamping.html

NICK IRFAN said...

eh! tag n bkn ko dh buat ker? hehe ha! bro tag ko nnt aku buat.. aku ade hutang tag kt ko.. hehe

NICK IRFAN said...

hahahahhaa aku dh agak pun yg tu mmg ko sbab aku tgk gmbr ko kat profle ni pun aku dh thu mcm mne rupa ko? hehehe klu umo aku agak2 msti ko dlm 22/23 kan? hehhehehehee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko sure ke ko lelaki sejati???
hahahaha...

helena's said...

cikhel tak buat lagi.hahaha