Monday, March 15, 2010

Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010


salam kawan2 sume...

Semperna Anniversary Malia & Hubby yg ke-2thn akan tiba pada 8 MAC 2010 ni,Malia & Hubby dengan ini mengadakan Cabutan Bertuah utk kawan2 blogger yg mempunyai blognye yg tersendiri...Make it simple & straight to the point...Jom Terjah....
(ayat di atas adalah di copy bulat bulat)




Senang je syarat2 penyertaan kami:-
(ni pun di copy bulat bulat)


1.Mestila menjadi follower blog saya..
-menurut perintah

2.Entry korang mestilah menggunakan tajuk ::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::..
-menurut perintah

3.Letak banner di atas di ruang side bar blog anda...
-menurut perintah

4.Sekiranya anda sudah menyiapkan Entry tersebut, sila tinggalkan komen di ruangan ini..
-menurut perintah

5.Cabutan Bertuah ini akan berakhir pada 31 MAC 2010..
-menurut perintah..eh sempat lagi..

HADIAH????Tunggu!!!Semestinye yg menarik,tertarik & anda pasti TERUJA!!!


Mudah & senangkan???So,ape lg jom joint...TERJAH je..xde hal punye!!!!
(yg ni pn copy bulat bulat)

GOOD LUCK mak!!!!



munir: mak..tak tido lagi..?

mak: tak..nk masuk cabutan bertuah ni...

munir: ye ke...good luck mak...

mak: haa mcam tu la ank mak..bagi semangat skit kat mak ni..

munir: (ape nak jadi la dgn mak aku ni)

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahaha...
mak masuk contest???
hahahaha...

si para para said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
hehe mak munir dah buang tebiat...huhu

- Malia - said...

salam..saya dh terjah blog anda..gud luck..