Monday, March 8, 2010

MUNIR -HADIAH UNTUK CIKGU YATI

jom ramai ramai..ada goreng pisang panas..errr goreng pisang ke pisan goreng? hentam sajalah...
jom ada contest lagi...jom meriahkannya tanpa mengharapkan hadiah.hehe


tulisan di bawah adalah di COPY PASTE dari sini
http://sararisa-craft.blogspot.com/2010/03/sararisa-giveaway-2010.html


sara nk buat giveaway ni sempena anniversary sara n hubby yg ke-6 tahun ni...so harap kepada kawan2 semua sudi menyertai dan memeriahkan lg giveaway ini!!! doakan juga kebahagian dan kesejahteraan kami ye...thanks!!Smiley

antara syarat2 nya ialah:

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak
link blog sararisa-craft
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.
~ tarikh tutup contest ini ialah 11 MAC 2010 pada pukul 8mlm




hadiah?? kalau nak tahu kena pergi tengok sendiri la kat blog tuan tanah.
berbaloi baloi...hehe








mak: munir..kamu nak buat ape dgn benda ni...

~ 60++ fancy button
~ 1 set love sticker
~ 3 set wooden heart shape
~ 20pc satin flower
~ alphabet confetti
~ love confetti
~ flower shape sequin
~ 2 pc butterfly memo clip
~ 15pc assorted eva foam applique
~ lace border flower
~ 2pc love cross stitch
~ 1 pc love applique


munir: err nak bagi kat cikgu yati mak.

mak: ngeee...apa nak jadi la dengan ank aku sorg ni...


2 comments:

NARDtheNERD said...

kenapa nak bagi kat cikgu yati?..haha~

telagaburuk said...

cikgu kesayangan dia la tu..hihi