Sunday, March 14, 2010

MUNIR - PAKCIK GUARD

sekadar gambar hiasan




munir: mak...munir pergi sekolah dulu..

mak: haa elok lah..jalan baik baik..nanti jangan lupa kirim salam kat guard sekolah..

munir: err baik mak...



di pintu pagar sekolah....




guard: hah munir. buat ape dtg sekolah pagi pagi buta ni.

munir: nk pergi sekolah la pakcik.

guard: kamu tak tahu ke..kan sekolah dah start cuti..

munir: haa cuti??

gaurd: mak kamu tak bgtahu ke?

munir: tak...mak suruh kirim salam kat pakcik je...

guard: haa ye la..pergi balik..kirim salam kat mak kamu balik ye...

munir: makkkkkk...........






mak kat rumah tgh gelak sorang sorang...

18 comments:

Yatre Hayati said...

hahaha...lawak je kan.

sugar2 kapas strawberry said...

alahai..gatalny mak dia..muahahahhaha ;)

ice juliette said...

ahahhaa....
mak dia sngaje je... huhu...
gajin naw munir nk p skola..
ptot di contohi nie..
cuz cuti pon leyh x ingat...


ahhahaha....
slaloonye ice ngat cuti je..
x ngat pulak nk skola..
huhuhuhuuu

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... sampai ati mak buat munir camtu..

adoi2.. puas la aku gelak kat blog ni.. kahkahkah..

CikGadis said...

kejam nya mak munir haha

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu..
sunGGuh brhati perut maknya itu ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang kejam mak...
hehehehe...

telagaburuk said...

Yatre Hayati..
mak munir nak melawak..hihi

telagaburuk said...

sugar2 kapas strawberry..
hehe mak dia single lagi..ape salahnya kan..
kita bg sokongan je la..hehe

telagaburuk said...

ice juliette..
tu la ice..mak dia malas dah nk nasihat..
hari tu dah kena...kali ni mak dia tengok je la.hehe

telagaburuk said...

ASaDa RyutaRo...
mak munir nk ajar anak dia cara halus tu....hehe

telagaburuk said...

CikGadis..
mak dia sayangkan munir..cuma nk bergurau dgn anak..

telagaburuk said...

Azrai Ahmad Zamri..
mak yg perihatin...

telagaburuk said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
mak dia nk melawak di pagi ahad...hehe

+akufobia+ said...

agak kejam ye di situ.

ice juliette said...

huhu! ptot la soh kem slm je pd pak guard tu je bkn pd cegu skola.. ahaha... >,<

si para para said...

+akufobia+
kekejaman antara anak dan mak tersayag.hehe

si para para said...

ice juliette
hehehe abis tu pakguard je yg pg sekolah..hehe