Friday, March 19, 2010

PERSOALAN YANG MEMERLUKAN JAWAPAN

tajuk di atas mungkin tidak ada kena mengena dengan munir.




setelah sekian lama bertungkus lumus menyiapkan blog ini...setelah sekian lama kerja kerja baik pulih tertangguh...akhirnya....inilah hasilnya....

tanpa bantuaan dan panduaan daripada sahabat blogger semua, memang susah (opsss ayat skema lagi) memang susah untuk aku siapkan blog ni...

di kesempatan yang masih sempat ini, aku nak ucap berbanyak terima kasih kepada cik zaza... tanpa bantuan beliau rasanya blog ni masih pucat macam dulu....

di sini aku nk mintak pendapat korang semua tentang blog ni...adakah blog ini sesuai..err maksud aku dari segi colour...kepantasan loading....mesra pelanggan...layanan istemewa...isi penulisan... tak kira la apa pun...janji pasal perubahan blog ni... aku amat amat perlu pandangan korang semua untuk peningkatan dan kualiti dari masa ke semasa

"saya budak baru belajar"


terima kasih jugak kepada yang memberi kritikan pedas hari tu
Amirah Rashid
jane
Natasha
sya ar
♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
+akufobia+
Poyaty
ice juliette
CikGadis
eKyN
miss lolly a.k.a luvfareda
Nana
Azrai Ahmad Zamri
Miecyber @ Sudu
Aiza
luZ a.k.a peRmataPuTiH
lionteen

tak lupa juga untuk sepatah kata atas bantuan kecemasan..

dan kepada mereka yg membantu tapi tak di sebut nama, terima kasih saya ucapkan.

jasamu ku kenang.




dalam kenangan

19 comments:

annfrendly said...

kepantasan loading mmg ok.. kaler pun ok..

pensel kontot said...

ok jer.....
warna pn cantik

ice juliette said...

sume da ok.. wrne mmg ceria.. hihi! erk!! pedas ke? ice mintak soey k >.<..

♥MazHaR♥ said...

nice blog....
aku rase x pyh nk edit ape2 lg dah...

chokio_nia said...

ouh..tukar lay out ke??okay je..janji isi bes..huhu

NICK IRFAN said...

huh! selamat aku xde dlm senarai nama ni.. dorg bagi krtikan pedas ker? hehehe ape2 pun bg aku blog ko ok jer! oren lah sempoi!!!

budak hitam said...

wawawa.. da lawa la blog die.. ni yg jeles ni.. nnt ajar sy plak ek.. nk tukar bg lawa jugak.. hihi

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

comey dah nih..huhu

Yatre Hayati said...

lawa la blog..kaler oren....nice !!

si para para said...

annfrendly
thx ann...kalau ada ape ape yg tak ok jgn segan segan bgtau ye..

si para para said...

pensel kontot
saya tak reti bab bab waran...harap warna ni dh ok..walau pun di hati..hmmm

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kenangan...
hehehhee...

si para para said...

ice juliette
hehe semoga kita sentiasa ceria...thx tika atas sokongan

si para para said...

♥MazHaR♥
thx...kalau ada yg tak ok sila bgtahu ya..hehe

si para para said...

chokio_nia
hehe bab isi tu saya akn usahakan..tapi pembaca yg menilai...hmmm cayok2

si para para said...

NICK IRFAN
sempoi..hehe okeh nick...ko mmg best!

si para para said...

budak hitam
blog bodah hitam lagi lawa la...kalau para para ni pari pari mmg dah pink habis..hehe

si para para said...

BaziLah @ buzZy (^0^)
thx...comey mcm tuan dai.er lalala~

si para para said...

Yatre Hayati
thx jugak..hehe nice...tapi..hmmm ok la ni..nice :)