Tuesday, March 16, 2010

HARI KRITIK SEDUNIA


sempena ulang tahun yang...eh silap. sempena ulang bulan yang pertama blog ini di tubuhkan (17 Febuari 2010) saya selaku tuan tanah ingin meminta sedikit pandangan tuan puan dato datin dan yb sekalian tentang blog SYAIR SI PARA PARA ni...bukannya apa...untuk peningkatan kualiti dan keselesaan pengguna...

maksudnya di sini...saya amat amat mengharapkan kalian semua memberi sebarang kritikan pedas kaw kaw punyer terhadap blog ini (untuk n3 ni je tau..hehe).. so sape sape ada dendam yang terbuku tu boleh luahkan....contohnya..err adakah blog ni lambat loading? warna tak ceria? puisi tak best? tak ada faedah? banyak contest daripada cerita? tak tahu ni blog tentang ape? tak mesra pengguna? tak ada hadiah? merepek repek? lawak bodoh? tuan blog tak mesra? tak ada air percuma? ikut la ape ape pun...asalkan kritikan yg membina..(tak membina pun boleh jugak la..hihi)

saya amat amat menghargai kehadiran dan pandangan anda semua. sekian, terima kasih...


selamat mengkritik blog ini...




saya budak baru belajar..kalau salah tolong tunjukkan...

20 comments:

Amirah Rashid said...

buat masa ni, blog ni belum ada dalam blacklist sy. haha. anyway, xnk tukar template ke? nk biar putih suci aje eh? :)

jane said...

ok dah blog ni..tp cube letak kaler ceria ckite....ekekkekekekeke

























putih pon ok nmpk suci..














hye para2 sakura ke ni??
keh3x~

Natasha said...

nak kritik erk?
ho aloh semek ning... tebeng sungguh lah dia, ok gok org kritik..doh kalu x boh kritik guane boh??

hahah

sekak ni bereh belake, kalau nok kritik pong hok warne tu jer rr.. mmey comey dooh lalu doh putih ning, bersih suci , tapi muge nok comey g... g r bubuh kaler skek, siang kedia, pusak lesing sgt tuh...pah tu hok profile sipari2 tuh buh ar atah ckek, baru ar cam tuang umoh jemput org mari masuk, ni letok bwoh, cang x boh v org masuk je..tuko deh....

sya ar said...

haha.
baru follow x sampai 2 hari.
btw, nmpak ok je blog ni.
simple. cpt load. hehe.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku xnak kritik la...
aku nak kate terus kan usaha anda...
hehehehe...

+akufobia+ said...

teruskan berlari.

Poyaty said...

1st time dtg cni dan komen, trus nk kritik. hehe. so far, entry ok :), tp mmg putih je ye? igtkan lappy saya lmbt sgt loading. keep up ur good work :)

ice juliette said...

neok ok je.. tp air percume mmg xde ke?? hehe ^^..

CikGadis said...

errr... lg stu..
napa kna ada word verification bla komen. ssah arr huhu

CikGadis said...

blog nie besss. ska bca entri2 kt sni.
hurm. skin nyer jer.. cba pkaikan de bju yg cntik skit =)

eKyN said...

tanx 3 follow my blog ehh ..
aku akan wat kemasan tkini kalw aku puye mase yg lapang........aku akan msukkan dlam link list aku ko puye blog ni
insyaALLAH......


tp kalw yg slalu komen je r haha..
em so far, aku rase ok je blog ni.suci.putih bersih uhh haha


papeon prubahan yg ko nk wat.....nk tukar tmplate ke......boleh je asalkan jgn yg sakitkan mate aww

miss lolly a.k.a luvfareda said...

comment moderation- sila guna pop-up window.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nak kritiks.

1) template.

Nana said...

em nk komen apa ek sebab baru je follow ehehe
apa kata tukar template yg kalerpul skit hehehe

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hmM..l0ading sangat bagus =)
cuma maybe ley tambah c0lor sikit k0t..
tu jew..
lagi satu ruangan k0men ni tak nak buat p0pup wind0w ke? lebih mesra pGguna rasany..hehE

Miecyber @ Sudu said...

Not Bad..

Aiza said...

blog neh yek.. so far so good.. tapi satu jek nak komplen.. tanak tukar template kep ?

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

aku xtaw nk kritik pe...
simple....ko bru wat ke...
bgus2...truskan usaha anda...

lionteen said...

lionteen xigt bile lionteen stat wat blog..
hehe..

epy besday tuk blog..
hehe

ice juliette said...

wow! oren................