Tuesday, March 30, 2010

TERKURUNG DI DALAM BILIK TERKUNCI

NEW UPDATE...




HARI selasa

TARIKH 29/03/2010

MASA 1.15pm

TEMPAT farmasi department

WAKTU rehat




POSISI

aku sorang je sebab orang lain semua balik rumah...



SITUASI

ingin membuat hajat..hajat kecik jer..hehe

cuba membuka pintu..tapi terkunci...

sebab waktu rehat pintu kena kunci...




PENYELESAIAN

tunggu pintu di buka...

tunggu staff lain masuk...

menahan diri untuk seketika...



AKHIRNYA

staff masuk...

tapi masuk ikut pintu belakang...
duduk balik....

tunggu lagi...





TIBA TIBA

otak aku yg ligat ini mula berfikir...

aku duduk dalam bilik...

bilik tu terkunci dari luar....

maknanya..........



MORAL

korang fikir sendiri la ye....

kalau tak boleh fikir tu maknanya kita serupa la..hahaha



NOTA

kat rumah sewa aku tak ada internet...oh yeahh....




KELU/KLU/KLUE

masuk dalam bilik sendiri..kunci dari dalam...

lepas tu cuba keluar balik...



PENGHARGAAN

tahniah pada mereka yg dapat keluar...

yg tak dapat keluar tu jgn putus asa...cuba lagi...




PESANAN

err jgn jadi macam aku ni..hehehe











rasa maca cerita detektif conan la pulak...




NEW UPDATE...

aku nak bagi pencerahan sikit ni..sebab ramai yg keliru..mungkin sebab cerita di atas tidak sampai maksud...maaf di pinta....


ceritanya macam ni.....


sebenarnya masa tu aku duduk dalam bilik farmasi...semua staff keluar rehat..aku duduk sorang je dalam tu...pintu tu pulak diaorg kunci dari luar...sebab dalam tu banyak ubat...kalau tak kunci habis la...

dalam tu sejuk...dengan secara semula jadinya sistem badan aku mula bertindak...TOILET.... tu la yg keluar dari kotak fikiran aku...aku nk keluar...nak buka pintu..tapi terkunci....aku duduk balik.... (sebenarnya pintu tu memang terkunci..tapi lock dia ada kat situ...aku lupa nak buka lock dia...err korang dapat faham tak cerita ni..hehehe aku lupa nk ambk gambar pintu tu...




yg ni aku cari kat pak cik google...lebih kurang macam ni la pintu dia...tapi aku tak jumpa gambar dari dalam..yg tu gambar dari luar...yg kat dalam boleh di buka tanpa memasukkan kunci..cuma perlu pusing je lock tu..so imagine sendiri ye....hehe





harap cerita diatas dapat selesaikan kisteri di bilik terkunci...

19 comments:

cemomoi said...

heee... sibbaik waktu rehat je. dah buat repot?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm mane nak pikir eh???
aku xdapat bayang lagih nie..
hehehehe...

NuR said...

haha..
lmbt tul sy fikir...
huhu

Elin said...

saya pon lambat berfikir..hehe

sya ar said...

aku xtau kenapa
tp aku xphm
-_______-

blur pulak tetibe
lenkali aku baca lg
heeeeee

sI tEDI said...

jalan penyelesaiannya mcm mana?

♠ayuzdeathwish♠ said...

ni akibat menjadi sengal sbb terlalu byk makan megi ke hape?
wakakaka

piewahid said...

slm.
kesian mmg la kesian mbacanya tapi nk tergelak pun ada... :)

ice juliette said...

erm............
hahahahaha!
xdpt nk pk lorh..

annfrendly said...

err.. camne nie.. banyak maksud yg tersirat.. waduh2...

dmx said...

wahaha....
tingkap...seh,jln trakhir
wahaha...

CikGadis said...

mcm mna ley trkunci nie?
haha. insan trpilih. wikiki

NICK IRFAN said...

eh! skrg 31.3 ko masih ade dlm bilik tu ker? patutlah lama x update blog? ape2 pun nnt aku pggl bomba selamatkan ko....

Cik Shinju said...

salam...hahaha...
gelakkan dia... ;p

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

cmne2? xphm huhu..blur sket arini hehe

ice juliette said...

mane la en.fauze ni?? da lme x update blog dia... ish3

sugar2 kapas strawberry said...

pkai la broadband..nti ad la internet..hihi ;)

Anonymous said...

wei geng2...
meh nk bgtau ni..
meh nk cerita..
yg si para2 ni msuk bilik tu yg hakikat nya kna slalu kunci...mklum la tempat simpan ubat2...nama pn farmasi...
sebenarnya dan hakikat nya dia boleh buka kunci 2 sndiri dari dalam..
tp ms 2 dia blur... ye la.. ms tu kan dia nk pg toilet, lps hajat, so, sistem otak pn x berjalan dgn baik.. cma memberi peluang pada sistem penghadaman je...
tu la yang dia ingt bilik tu dia x boleh bukak.....

NichKhun said...

hahaha aku macam kau... so aku tak dapat pikir la nak kua camne.. waaaaaa pecah kan pintu dari dalam la kan? hahahha