Thursday, April 22, 2010

5-FIVE-KHAMSAH



MAT DIN PUNYA PASAL...

(copy paste)



First of all , sila copy dan paste award ini dalam blog anda . Kemudian beritahu siapa dan link blog pemberi award ini . Dan dan dan tajuk post anda perlulah bertajuk 5-FIVE-KHAMSAH . Ok done ! Jum kita terjah jawapan jawapannya .


1) 5 nama samaran kamu:

1.si para para
2.
3.
4.
5.


2) 5 tarikh paling penting dalam hidup kamu:

1. 20.07
2. 30.06
3.
4.
5.

3) 5 perkara kamu buat semalam:

1. kerja
2. main bdmintn
3. main sepak takrw
4. gitar
5. pc


4) 5 perkara yang buat kamu gembira:

1. incredibles
2. family
3. kawan kawan
4. diri sendiri
5. kartun

5) 5 drama/ filem kegemaran kamu:

1. transfomers
2.spydrman
3.
4.
5.

6) 5 hobi kamu:

1. kumpul brg
2. membaca
3. menulis/melukis
4. cipta lagu
5. bersukan


7) 5 orang yang kamu suka/sayang:

1. keluarga
2. incredibles
3. kawan
4. semua org
5. ?

8) 5 tempat percutian idaman kamu:

1. tempat yg tenang
2. tempat yg indah
3. tempat yg damai
4. tempat yg permai
5. bukan di bandar


9) 5 sebab kamu jawab soklan ni:

1. "dipaksa oleh mat din" hahaha
2. menurut perintah
3. menyahut seruan kerajaan
4. mengisi masa lapang
5. senaman jari

10) orang yang kamu nak tag :

1.
2.
3.
4.
5.


5-FIVE-KHAMSAH = lima



5x5=25...




sowi mat din..bukan tak nak buat atau main main...cuma aku tak ada banyak masa sangat...keadaan sekarang tak berapa stabil lagi..aku buat apa yang termampu je ye..hehe harap tak ada sapa sapa yg berkechil hati...

teringat plak kat siti sifir... hehe

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm tue je ko jawab...
hehehehe...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ekeek.

1x1=1
2x2=2 !

*erk

ice juliette said...

blog da bertukar wajah.. huhu!
cipta lagu??
wow!! ^^

Frodo Baggins said...

hahahhaha ni tag konsep "sila isi tempat kosong jer" keh3x


>>___<<

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1280.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.