Tuesday, May 18, 2010

TIGA BULAN ITU TEMPOH YANG MENYAKITKAN

gambar asal telah di tukar


sedar tak sedar..bulan ni dah masuk bulan ke tiga blog ni di lahirkan...
kalau di bandingkan dengan usia budak kecik, memang tak boleh merangkak lagi...
tapi tiga bulan ni dah banyak beri erti kepada aku...
untuk bulan pertama dan kedua aku dah tukar background dan benda alah tu..
tapi untuk bulan ni mungkin tak ada apa perubahan sangat...
daripada seorang yang tak tahu pasal blog, sekarang boleh la sikit sikit...
terima kasih aku untuk mu wahai teman yg pernah tolong dan beri tunjuk ajar...
kalau tak ada kalian, mungkin aku tak sampai ke tahap ni...
aku sangat hargai blogger yg tak pernah putus datang blog aku yang tak seberapa ni...
korang memang best....
ok...mungkin sekarang dah tak ada munir...
n3 aku pun makin hari makin kurang...
nk post sekali sehari pun rasa sakit sikit...
tu kelamahan aku jugak...
ok la...banyak mengarut pulak aku ni...
akhir kata, selamat hari guru kepada semua...
err guru tak semestinya duduk kat sekolah kan...hehehe


jangan sedih walaupun kita tengah sedih........

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

guru merate2 ade...
=.=

Ieda Al-Habsyi said...

selamat berblogging :)

melatidaisy said...

salam,

baru 3 bulan tapi dah kelihatan matang :) teruskan mencoret, sahabat ^_^

la tahzan !

Wanita Mutalib said...

kiter pun jarang update blog hee..

ice juliette said...

tahniah..
da ckup umo 3 bulan..
huhu!
blog ni ttp best ok d hati Tka... ciyes.. ^^

NuR said...

samadengan je ni. jrg update blog..
cantik..
nanti ajarkan sy ye?

NICK IRFAN said...

kita semua guru! hehe eh! 3bulan lama jgk? ape2pun smoga blog ko bertahan lagi 3bulan! teruskna berblog! blog ko mmg terbaik!!!! ape2pun kami support ko para!