Tuesday, January 25, 2011

LUCKY LINKER BY AMIEY LEE


200 blogger terawal tglkan link di Myster Linky dapat satu peluang cabutan bertuah... hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss

hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)


err semua yang diatas adalah di copy paste je..harap maklum.


p/s: yang tak ada idea nak post n3 macam aku ni boleh la join ye..hehe




p/s lagi: jom terjah blog beliau.. KLIK SINI

 

7 comments:

KUREKURE COMEL said...

nk...hehehe....i mmg followww...

KUREKURE COMEL said...

boleh je....try masuk nuff dulu...

ANATI SOKI said...

wooah.. dpt link page.. nice one! hehehhe

d_LA said...

WAHHHH..BAGUSNYE BLOG TU WAT CAMTU..MMG DPT MENARIK HATI ORG LA YER...

Miecyber said...

Menarik banget nih...

17 tipu KWSP dihukum

Anitafasha said...

Sy pon join. Sy tengok dari blog awk. Hihi..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

terjah2...