Tuesday, January 25, 2011

NUFFNANG



Assalamualaikum...

hari tu ada cerita pasal nuffnang kan...pasal TIGER VS PARA PARA tu..
ada yang bagi respon...ada yang bagi solusi..terima kasih ye...

memang ada cara nak setting kan...tak nak bagi eklan mengarut masuk kat blog kita.
cuma aku je yang tak tahu..sory ye...hehe aku ni tak pandai sangat bab bab tu...

so hari ni aku dah setting betul2 punya...tak keluar lagi eklan mengarut...dan aku tepek balik la nuff tu...
tapi kalau kluar dia buat hal lagi, aku akan ke bakul sampahkan dia.hehe kejam jugak aku ni..

ok terima kasih kat mereka ni...







p/s: singgah la blog diaorang..sebab diorang memang perihatin...  



cara cara nak tukar / edit eklan kat nuffnang yang di ajar oleh KUREKURE COMEL

1. masuk kat nuffnang.

2. klik kat blog manager / pengurusan blog

3. pastu klik kat kemaskini tinjauan / dalam BI aku lupa pulak.

4. pastu tengok kat soalan no 7. klik tidak.

5. kalau tak jalan jugak report je kat nuffnang.senang cerita.hehe




p/s: saya budak baru belajar..salah silap tolong maafkan.

p/s lagi: petang ni aku masukkan nuffnang balik.tak sempat dah nak masuk keje.

8 comments:

KUREKURE COMEL said...

tq parapara...kehkehkeh...malu aii..

Cik TeN10 said...

kl cmtu tlg wt utk sy skali lah..ha ha malas nk wt bnda2 nih..da tempek je terus tak amik tau..ha ha

Wahidah said...

dl pernah ade nuffnang ne..tp rsnya dh diremovekan..sbb mcm tk brp nk tahu sgt pesal nuffnang ne..hahaha..

white rose said...

mahu delete...
tak mahu laa ianya menjadi kontorbersi...

ch!natsu said...

huhu me lgla..
mmg xtau lgsg psl nuffnang nie.. huhu~

cemomoi said...

setuju tu. elak yang syubhat dan haram kalu dah dorang kluokan yang haram tu.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

melawat teman lame,.....
hehehe...

Yaya said...

yaya letak nuffnag ni, tapi xtau guna. apalaaa..

mmg xpandai guna habislaaa..