Thursday, February 17, 2011

ULANG TAHUN YANG PERTAMA






bagaikan tak percaya
masa pantas menghambat usia
seharian aku terlena
bagaikan setahun lamanya
tersentak aku seketika
melihat kedut di muka
seperti semalam aku di sini
memulakan perjalanan ini



sedar tak sedar..dah hampir setahun aku main blog...
rasa rasa aku start blog aku kenal nick irfan.
dia salah seorang yang bagi semangat untuk aku main
dulu masa start buat blog aku pakai background putih macam ni la.
tapi dulu lagi ok aku rasa..sekarang ni aku dah banyak buang benda yang memberatkan.
mungkin terlalu simple...tapi tak pe..
asalkan ada pengisian.betul tak.hehe
mungkin ada yang ingat..aku pakai background warna oren..
background tu adik aiza banyak tolong aku
background tu mmg ok..
tapi lepas aku jumpa blog yang sama macam aku,
terus aku tukar.hehehe

sekarang ni putih.tak kisah la ada ramai yang sama pun.
ok la tu..dah panjang melalut...
aku nak ucap terima kasih banyak banyak kepada blogger yang selalu datang sini
bagi komen dan apa apa je la...
aku pun nk mitak maaf kalau ada terkasar bahasa
ada tak terbalas komen..tak terbuat tag..
err aku masih ada ada tag tahun lepas yang tak buat lagi.hehe
ada masa ok aku buat..
maaf atas semua kesilapan..

last aku nak mintak pendapat korang semua...
ada apa apa yang perlu aku buat lagi untuk blog ni..
untuk bagi keselesaan kat korang ke..
tak kira la apa pun..
nk kritik kaw2 pun tak pe...
asalkan utk kebaikan...
ok aku sangat sangat berharap agar ada orang yang bagi pendapat tentang blog ni.

sekian, terima kasih..


terakhir,jom terjah blog Fizalinolie
(iklan tak berbayar)


p/s: aku ingat nak buat contest..korang rasa hadiah apa yang ok..duit ke barang barang lagi ok?

14 comments:

fyna said...

waaaaaaa...
selamat ulang tahun...
hehehehe...

jom..ade contest utk kamoo....
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/contest-teka-lirik-lagu.html

Raji berkata said...

oh nick Irfan eh yg kenalkan? ;D
hohoh ak ske citer antu dia xD
congrts on ur blog anniversery~~

yulley said...

HEPY B'DAY..

si para para said...

@fyna

ok.tapi serius tak tahu lagu tu.susah sangat..

si para para said...

@Raji berkata

betul tu..nick memang terkenal dengan cerita hantu..dulu tiap tiap hari tunggu sambungan cerita hantu dia.hehe

Azza Firza said...

tahniahh, selamat ulang tahunn, buatlah contest abg, hik

sekamar rindu said...

salam..

selamat ulang tahun...

semoga terus gigih dalam berblogging...

NICK IRFAN said...

wah! nama aku ada la!! haha thnkz bro! aku bg semangat supaya ko blogging sbb aku thu blog ko ada pontensi sajak2 ko aku ske smua puitis2 dan yg paling utama!!! cte munir!! hahahah mmg lawak hbis la...

She's retarded said...

selamat ulang tahun!
simple is the best!
kekeke

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah bro..selamat ulang tahun kepada blog bro..bro,trima kasih saya ucapkan kat bro sbb sudi dtg baca dan komen blog alief..saya dah follow blog bro ke 612..selamat mnjadi sahabat blogger..keep in touch..kalau awk sudi awk follow la alief balik..tapi,awk follow kalau awk rasa blog saya ni best dan menarik je..kalau bro rasa tak best,jgn follow taw..huhuhuhu..thanx bro..

aLieF si Muncung ManiS said...

thanx again bro..sbb sudi dtg blog alief..

e. indah said...

blog ko dah cukup baik ...kata2 pun cun ..keep it up ... : )
bersyairlah selalu ...dodoikan kami dgn syair2mu ...(ecececeehhh) ; )

KUREKURE COMEL said...

selamat ulang tahun blog...hoyeyyy...
mina bru 2 bln...kihkihkih...
segan lak...


time first masuk ni..pengisian blog ni msh ringan lg....

skrg ni...membuat mina byk berpikir..cm segan lak nk komen...huhuhu..


contest?huhuhu...kepok ganu leh...

shaukimaravilla said...

hehe hepi bday~