Sunday, February 20, 2011

BROADBAND SI SIPUT COMEL



aku rasa blog aku ni makin kelam kabut je... tambah lagi dengan kepala aku yang tengah berserabut... mungkin sebab blog aku berat ataupun internet ni masih lagi lembab.. masa aku rajin nak berblog makin kurang sebab masa tu la aku rasa tekanan.. "ape ni main blog sampai tertekan".. betul aku cakap.. tertekan... geram... aku dan kurangkan entri jadi 3... masih lagi lembab... sekarang aku nak buang apa yang serabut kat tepi belah kanan ni...harap harap laju la sikit benda ni nak loading...

aku bukan nak cipta alasan..tapi kenyataan.. "cakap je ko malas nak lawat blog orang" serius beb..aku bukan sengaja tak balas blog korang..kadang kadang tu aku lawat jugak walaupun kena tunggu lama..rasa macam tak best pulak..korang datang baca dan komen..aku buat bodoh je..baik tak payah buat blog kalau macam tu...hampeh.

last aku nak mintak maaf..aku nak buang balik link korang kat tepi tu...aku masih terkenang link yang dulu...aku selalu bw dengan link tu..sebab entiri korang yang best..sekarang aku rasa tawar je...aku nak buang balik dan aku nak kutip sendiri link korang yang aku rasa aku patut bw blog tu hari hari yang aku termampu...

aku kematian mood dan idea bila internet lembab...

p/s: sapa boleh tolong aku?

aku tak nak kaitkan dengan siput lagi bila sebut pasal lembab...siput tu macam berhantu je..

26 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Muahaha Para.. tajuk sgt sopan. maka saya bangga jd siput.. siput sedut bukan siput kh*iz*r itu..


Saya jugaaaa ade masalah itu.. abis seua yg saya follow saya tegur berat.. saya suruh tukar pop up komen.. sebab itulah saya sangat disayangi oleh mereka..(read:annoying ini orang)

KUREKURE COMEL said...

tukar la...amik streamyx.....


smile sokmo...okeiii..hehehe

amie said...

haha!
same here..
terus rasa nak tekan X bila internet lembap gila!

deAnza-wAnda said...

haishhh...len kali gune streamyzzzxxxx... okeh??

yusuf said...

internet slow nk buat mcmne..tkpe
lawat tk pentg
yg pentg ingt..hehe

Wuucin Kimora said...

Hurmm..masalh serious nie.. ;p

ghost writer said...

kalau soal broadband memang aku sendiri kantoi..nih pun sebab aku leh kongsi wi-fi kat kedai mamak tau cafe2 sekitar taiping nih...

tak per lar,slow2 jer k.

khairul hisyam said...

takpe bro, tak melawat pun takpe, teruskan perjuangan menulis, kadang-kala enjoy baca lu punya penulisan lagi2 pasal politik. haha

HEROICzero said...

broadband, mmg cam gini. haih. xtau nak ckp lah. slalu pakai streamyx ok dh. kalau broadband, mmg pakai manja2 je lah. tak streaming video, download lagu. stakat fb, blogging. tu jek.

Sham said...

yup tukar ajer ke stramyx bai...

aLieF si Muncung ManiS said...

tak ape bro,,lain kali boleh melawat..yang penting bro tak lupa kat alief ni..hahaha..btw,,blog bro tak berat pun..ringan je..peace..:P

izzafey said...

kan lebih bagus kalo broadband ditukar kepada BERUK-BAND

Cik SHiNJU said...

Salam...

Cer try buang paparan image kat ruangan komen nih...boleh ringankan blog gak... :D

si para para said...

@A.s.t.i.n.a

hehe sebenarnya kita yang berat...
opsss bukan obes ye..hehe

si para para said...

@KUREKURE COMEL

tak boleh lagi..duk sini tumpang je..kalau duduk rumah sendiri tak pe nak pakai benda tu..

buat benda tu kena pakai telefon rumah kan?hehe

si para para said...

@amie

betul betul..tak sangka rupanya kita semua ada masalah sama.hehe

si para para said...

@deAnza-wAnda

belum sampai masanya lagi wanda :(

si para para said...

@yusuf

betul tu..ingatan yang tulus dan iklas..

si para para said...

@Wuucin Kimora

sangat serius.hehe nak tolong ke..

si para para said...

@ghost writer

ok..slow n steady.hehe

si para para said...

@khairul hisyam

pasal plitik tak boleh selalu bro..nanti orang ingat ni blog politik pulak.hehe

si para para said...

@HEROICzero


nak tuko jugak ni..tapi belum time dia lagi..

si para para said...

@Sham

ramai yang suruh tukar ni..ish tak boleh jadi ni..

si para para said...

@aLieF si Muncung ManiS

memang tak lupa punya alief si muncung manis.hehe

si para para said...

@izzafey

haha tu pemerkosaan namanya tu.hahaha
tapi kalau tuko nama pun tak laju laju jugak

si para para said...

@Cik SHiNJU

nak buang macam mana tu cik yun..kalau buang tak lawo pulak nanti..tak kenal pulak orang yang komen tak ada gambo