Thursday, February 24, 2011

CEK DARIPADA NUFFNANG



jangan tak percaya...sape cakap main blog tak ada pekdah..sape cakap main blog sia sia...ini bukitnya....itu cek daripada en.nuffnang...buka mata seluas luasnya...percaya bukan...kalau korang nak dapat income macam ni kena la kerja kuat..ok.. korang teruja kan...aku pun sama..sebab cek tu bukan aku punya..hahaha aku ambik kat google je..

ok dah..sebenarnya aku sedikit kechewa dengan en.nuffnang sebab tolak chinta aku..eh bukan..sebab aku tak pernah dapat pun ganjaran daripada beliau..sangat sedih bukan..ok dah lap air mata tu..aku ada berita gembira untuk di kongsi bersama...

setelah kechewa dengan nuffnang..maka lahirlah rasa terujan dengan HeartBeat pulak.. aku tengok kat blog shinju lala..beliau dapat RM6.60 dalam masa 3hari..hebat kan (sila la teruja)..hehe jadi aku pun dengan sukahatinya nak try la jugak... kalau korang nak try apa lagi..klik la banner comel kat atas tu..tak rugi pun..percuma.. kalau kena hari baik..dapat la 6ribu ringgit.hahaha



Pendaftaran sangat mudah.Macam nuffnang gak.
Psstt...incomenya lebih lumayan drpd nuffnang kalau
kena cara promosinya.. siapa cepat dia dapat...hehe



1 - Memula klik banner Heartbeat kat atas blog saya nun.

2 - Pastu Create Account dgn Heartbeat..
Isi form la....
3- Dah ada account anda klik plak 'Join HB!Affiliate tu..
4 -  Isi form..masukkan nama blog ekh..

5 - Get a code dan 'tampal' code tu dalam blog anda


6 - Promosikan la dgn cara buat n3 khas macam saya buat nih..


Banyak faedah (RM) yang anda boleh dapat melalui Hearbeat nih.
Meh tengok sini : klik untuk tumbesaran yang sihat...


 - RM2 untuk setiap orang yang mendaftar di heartbeat melalui
promosi (banner) anda...Kalau ada yang klik banner anda pastu
register memang kompem dapat RM2 hokay..


- RM0.04 untuk setiap klik...Sikit jer kan..Tapi sikit2 pun duwet!


- 20% untuk setiap barangan cenderahati yang anda beli di Heartbeat
Kalau beli mug hiasan berharga RM40,anda akan dapat RM8..
Beli kat kedai lain mane dpt camni...


- 15% plak untuk setiap pembelian referral anda..Kalau referral anda beli
mug RM40 tu jugak,anda dapat RM6..


- Banyak lagi la..testimonial,feedback n join survey pun dapat income gak.


- Kalau earning anda dah cukup RM5o boleh la cash out..Tempoh 
menunggu cuma dua minggu yer...Boleh pilih samada terima 
pembayaran melaui cek (macam nuffnang) ataupun terus masuk 
ke dalam akaun bank anda (transfer fund)..



p/s: harap harap dapat beli kete bmw...


42 comments:

KUREKURE COMEL said...

OK...OK...hope dpt beli kereta bmw ye...hehehe...

sahromnasrudin said...

tahniah!! nnti ajak saya naik BMW tue pi makan A & W tau :-)

khairul hisyam said...

aku berblog 3tahun. nuffnang bagi aku bape? malas nak bagitau. malu. haha. mungkin ni alternative lain nak dapat duit lebih. terfikir juga

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

harap2 dqapat beli side mirror bmw...

belia bangkit said...

hahaha...bmw ek...xdpt side mirror, dpt bli wiper bmw pn jadik la...

LiFe KaMi said...

tahniah, kami hampir sebulan cash out tak sampai2 umah lg..huhu

HEROICzero said...

Alhamdulillah, rezeki =)

Kakzakie said...

Kalau rajin itulah ganjarannya....

Amira Naddia said...

ko taw tak..nupnang bg aku rm 0.25 sen aje..?? wutdee?? aku cam mls da nk tayang iklan tuh..spatotnye dorg sewe la tapak kat belog kite kn..sehari seposen ke..peehh..gile masyuukk kalo camtu

missgee said...

Lumayan...
Bulih jadi kayooo nie ..
hehehe

zati embong said...

menarik,nanti weekend jat nk buat jat masuk sini.sementara 2,jat bagi rm 0.04 pda para2 malam nih!hihi

penah beli mug dr web ni,cantik dia buat O.o

shameel Iskandar said...

saya pun nak join juga HB ni lepas tgk kt blog shinju. tapi internet wat hal skrg ni. kejap ada kejap xde. aklu ada pun slow tahap cicit kura2

cemomoi said...

errr tekak rasa gatal je... ada orang nak blanja kot

white rose said...

hahaha...berangan je nak dpt BE banyak dri mr nuff tuh...

aku malas layan semua tu

Dark Half said...

lain org lain tujuan blogging
nuff earning bagi aku hanya satu bonus. ada, adalah. kalau takde aku tak kisah

NICK IRFAN said...

cek yg ke brapa ko dpt? heart beat aku dh join tp xthu nk buat apa lps tu

Cik SHiNJU said...

Tumpang BMW...nak p pasor beli ikan jap..huhuh.. :P

arep_lockermonth said...

bestnya dapat check!muahaha~


arepnakbebel: tizz zaqyah jadi penyanyi???
arepnakbebel: gadgets!

aLieF si Muncung ManiS said...

alief fikirkan check awk betul2 tadi..adoi..rupanya amek dari google..huhu..betul tu,,setiap bnda mesti ada usaha..rezeki bila2 masa boleh sampai..hhuhu..semoga brjaya..peace


ni entry baru alief..tekan link ni...dtg la kalau free..hhuhuhu..
ENTRY baru ALIEF..rahsia di sebali kentut...wajib baca!!! haha..datang la blog alief...k...hehe.""

zulkbo said...

salam..
ermmm..rezeki tu..
jangan di tolak..
moga bertambah2 rezeki anda
nanti..insyaallah

A.s.t.i.n.a said...

sobss sobss..
ade aura cemburu melihat itu...
kite kan geng. kongsi jom..? heh

si para para said...

@KUREKURE COMEL

harap harap :)

si para para said...

@sahromnasrudin

hehe boleh.tapi sape yang akan belanja.hehe

si para para said...

@khairul hisyam

tu la..tak payah harap la dengan nuff. :(

si para para said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫


hahahaaha harap macam tu la ceroi

si para para said...

@belia bangkit

haha wiper bmw letak kat motor.

si para para said...

@LiFe KaMi

tahniah apanya life...tak pernah dapat pun.. :(

si para para said...

@HEROICzero


:(

si para para said...

@Kakzakie

tak pernah dapat pun :(

si para para said...

@Amira Naddia


haha sehari seposen..masyukkk la kita..

si para para said...

@missgee

pakcik kayooo..haha

si para para said...

@zati embong


TQ jat :)

si para para said...

@shameel Iskandar

tahap cicit kure2..haha

si para para said...

@cemomoi

hehe meh sini nak belanja air kosong.hehe

si para para said...

@white rose

terlayan je kak.hehe

si para para said...

@Dark Half

betul tu..kata orang menyelam samnil minum air.hehe

si para para said...

@NICK IRFAN

tak pernah dapat pun nick..

si para para said...

@Cik SHiNJU

boleh boleh kat bonet kosong lagi.hehe

si para para said...

@arep_lockermonth

cek orang punya tu arep oii

si para para said...

@aLieF si Muncung ManiS

hehe gimik je tu alief..

si para para said...

@zulkbo

insyaallah :)

si para para said...

@A.s.t.i.n.a

tu orang punya.... :(