Sunday, February 27, 2011

Mak Dara 1st Giveaway (GA)

klik untuk pergi ke blog mak dara











Sempena sebulan birthday Blog BICARA MAK DARA ni.. Mak Dara ingin menganjurkan GIVEAWAY yang pertama untuk blog Mak Dara yang kira masih Dara ni. Oleh kerana ini adalah GA pertama dari Mak Dara maka Mak Dara buat yang simple, sempoi dan tak semput untuk disertai oleh semua rakan Blogers.

Seperti yang anda tahu dan mungkin juga yang tak tahu, Mak Dara ni bekerja sebagai penulis skrip. Jadi kali ni Mak Dara nak anda mendekati sedikit bagaimana dunia seorang penulis skrip ni. Jadi apa yang perlu anda lakukan untuk menyertai Mak Dara 1st Giveaway (GA) ni ialah....

"BERIKAN SATU TAJUK DRAMA"


tajuk............."esok masih ada"


tag:
 



aku dapat tag ni daripada KHRLHSYMROX..jom terjah blog dia!!!!!



5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

terjah2...

A.s.t.i.n.a said...

ehh ape nehhhh encek..? tajuk jer? apekes... ?

si para para said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

terjah sampai rebah.hehe

si para para said...

@A.s.t.i.n.a

abis tu dia nak tajuk je..kita bagi tajuk je la.hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..