Monday, February 21, 2011

CONTEST PILIHAN HATI WR...





ok2...jom terjah ape kah syarat2nya...

~ SYARAT- SYARAT PENYERTAAN...

  • Sila teka kedudukan lukisan- lukisan yg disertakan mengikut pilihan HATI WR...
johan: PH1 - kaler bagus dan pemandangan simple.
naib johan: PH3 - sebab pemandangan belakang nampak lebih hidup.
tempat ketiga: PH4 - kaler dan pemandangan yang boleh tahan / sederhana.
  • Sila buat entry khas mengenai CONTEST PILIHAN HATI WR ini diblog anda sekiranya anda ingin turut serta. Sila letakkan gambar contest tersebut.
 sedang buat ni...hehe


  • Sila nyatakan mengapa anda menyertai CONTEST PILIHAN HATI WR. Ceritakan serba sedikit siapakah WR.
sebab nak join dan memeriahkan majlis :)

 WR seorang yang best.. tak henti gelak kalau chat ngan dia.. ustazah yang happy good lucky.hehe puji sikit sikit je eh..hehe


  • Tiada paksaan "TAG" kepada sesiapa kerana WR lebih mengutamakan blogger2 yang setia disini.
(kalau rajin buat la ye..tak pakse)

  • Sekiranya anda blogger yang baru saja singgah disini, sila follow WR terlebih dahulu.
 sudah~

  • Letakkan link dan jawapan anda diruang komen entry ini supaya WR bole terjah & menyatakan perstujuan samada diterima atau tidak dalam penyertaan CONTEST PILIHAN HATI WR...
 ok bos~

4 comments:

khairul hisyam said...

gudluck :)

white rose said...

hahaha...
macam tau2 je aku ni sape ek...


miahahaha...

ok, PENYERTAAN ANDA DITERIMA...

si para para said...

@khairul hisyam

:)

si para para said...

@white rose

hehe tahu la..