Monday, February 14, 2011

JOM MASUK KELAB RONDA RONDA




masa rehat yang kian menghambat aku ke penghujung..sempat lagi aku mencuri sesaat untuk mengunjung blog en ben..di sana bagaikan sebuah gedung manusia dengan bermacam macam pengunjung...ada yang tua ada yang muda ada yang putih ada yang hitam ada yang comel ada yang hensem..dan aku salah seorang daripadanya..sambil mata ini menangkap baris ayat  ke ayat...hati ini terpaut pada satu tulisan..Kelab blogger Ben Ashaari..

maka aku dengan sepantas kereta sport mengelip link itu lalu masuklah aku ke alam yang lagi satu... di sana suasana sedikit berbeza... bukan seperti dunia yang kita diami ini..aku terpegun.. memang begitu ramai member beliau di luar sana...aku terfikir sendiri.."dia pakai ilmu pengasih ke apa ni" oh sesungguhnya persoalan itu tak sepatutnya aku tanya..aku terdiam..

aku malas la nak sambung lagi cerita ni..dah nak masuk waktu kerja ni..aku nk pergi solat dulu..ada masa lawat la kat sana...boleh promosi blog korang..jom...


p/s: kalau aku buat kelab blogger aku sendiri, agak agak berapa ribu juta orang akan join?


6 comments:

A.s.t.i.n.a said...

bg saya yang penting kita meluah rasa.. andai sorang pun mengomen, saya pasti rasa bahagia.. kalau takdepun saya rasa a bit relief meluah sensorang..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

insyaAllah kami akan join..ukhwah sesama rakan blogger kan..

btw, sy folo blog ini..first time kesini

SyahmiFikri said...

huhu..

agak2 boleyh tuh..

kna try buat dulu la beb!! hahaha

Kakzakie said...

Asslamualaikum si para para,

Kakak lagilah tak aktif mana. Suka baca N3 org je.....

NARDtheNERD said...

buat la kelab blogger u para para..
nanti i join..
hehe..
:)

khairul hisyam said...

siapa ben ashaari? nama dia aku selalu jumpa; orang puji dia macam artis. adakah dia seorang artis? haha