Tuesday, February 15, 2011

[KAMIKAZE] Kami Blogger Sporting!!

ni yang ketiga aku masuk untuk hari ni..ahh tak kisah la yang ke berapa pun kan..asalkan dapat buat entri baru...time cuti boleh la post banyak entri pun..10 ratus pun tak pe.hehe ok la ni aku jumpa benda ni kat blog erk! ...err sendawa ke tercekik tulang..hehe gurau je..tapi aku suka headerblog dia..simple dan cool..buat la aku sebijik macam tu..boleh la..ok dah dah..aku tak nak melalut..

cun kan header dia...klik gambar tu untuk ke alam sana..



Syarat-syarat   
  1. Sila buat satu entri khas.
  2. Letak header blog Erk ! dan linkkan ke entri INI
  3. Tajuk : Ikut tajuk entri atas tu.
  4. Bagi 5 perkara kenapa korang nak join segmen ini. *dalam bentuk point form*
  5. Hasut Ajak rakan blogger lain untuk join segmen ini. Lagi meriah lagi bagus..
  6. Pastekan url anda kat ruangan entri INI

5 PERKARA KENAPA AKU NAK JOIN SEGMEN INI IALAH :
- sebab aku gila sikit hari ni..gila update.haha
- err saje nak meriahkan lagi segmen yang erk! buat..
- sebab hari ni aku sporting.hehe
- sebab header blog erk cun..boleh la kan macam ni..  
- last, sebab..sebab apa eh..yang last ni susah nak fikir...sebab blog erk best..hehe bolah la kan...ni dah 10 minit fikir ni..hehe



ahh tak kira..aku nak tag 2 orang..kena buat..hehe


cepat pergi blog dia..blog dia ada cerita pasal ketiak.hehe
blog dia cool...sape sape yang hot pergi la sana ye.hehe


p/s: kalau tak buat pun tak pe....saje je nak meriah meriah.hehe


8 comments:

| cik azeya | said...

wah. blog cool ae? cit. hahah. tengs tag. lepas test esok, boleh join. hee

Cik SHiNJU said...

Assalamualaikum...

Rajin dia arini yek...
Sib baik 3 n3 jek..
Kalau 300 mau kebas jari menaip.. :P

khairul hisyam said...

wow gudluck :)

A.s.t.i.n.a said...

anda ini tidak penatkahhhh menghapdet... saya cemburu..

Umar Faruq said...

opss.. dude.. segmen ni da tamat.. :D tunggu segmen lain esok k..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

banyak lak ko hupdate kan..
hehehe..
rajin2...

KUREKURE COMEL said...

gud luck ye si para para...mne la tau kalo menang...lagi comel blog ni...hehehe..

| cik azeya | said...

lah. dah xpired ke.
baru semangat nak join.

test dah habis. haha.

t tag kontest lain ae.
hee