Tuesday, February 22, 2011

Saya Join Bloglist Falia Shazana



  • Content entry korang tu tak kisah la pasal apa... Suka hati korang ok? 
 
  • Letak gambar yang korang nak guna (bersaiz tepat taw!)
 
  • Pastu jangan lupa link kan entry korang tu kat ruangan komen ni..
 
  • Lastly, korang letak lah link blog aku ni dalam blog korang ya? :) 


 p/s: aku baru balik dari gotong royong.... tapi kenapa yang turun dua tiga kerat je....hmmm..



12 comments:

khairul hisyam said...

mungkin yang lain tu tak sedar kot. hoho

ice juliette said...

miss u en.fauze.. ni ice.. =)

Nadia Mashuri said...

kalau gotong royong memang xramai..
tapi kalau makan-makan mmg ramai..
=)

ghost writer said...

haha..cuba ajak gi sure heboh atau mana2 expo.konfem mesti ramai giler yang datang...gotong royong kan dowang selalu fikir ia cuma sukarela..masyarakat oh masyarakat!

gud luck Para-para

falia shazana said...

update! ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gotong royongkan...
kalau makan free ramai x?

si para para said...

@khairul hisyam


mungkin jugak..
positif..positif...

si para para said...

@ice juliette

lama ice menghilang :)

si para para said...

@Nadia Mashuri

setuju sangat2.hehe

si para para said...

@ghost writer

masyarakat akhir zaman barangkali..

si para para said...

@falia shazana


:)

si para para said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

kalau makan free aku yang dulu sekali.haha