Wednesday, March 30, 2011

AKU BETUL BETUL AKAN TIDUR

ini bukan aku.



semalam aku bermimpi lagi
dalam mimpi itu aku sedang lena bermimpi
dan mimpi itu sangat aneh
kerana aku di katakan tidur saat aku jaga

lalu aku terjaga
memikirkan suatu petanda
atau hanya mainan tidur
lalu aku sambung tidur.



ok ayat kat atas tu tak ada ape.macam hampasgas je..
aku nak tanya ni... korang tengok belah kiri kanan blog aku ni..
aku baru letak.. yang TERBAIK tu.. nampak tak?
aku nak tanya.. macam mana nak buang nama kita sendiri dalam tu.
korang tengok. yang si para para.
haa aku la tu.. nampak kan..
ada 4ratus lebih komen.aku rasa macam tak logik je.
ada orang nak sabotaj ke.haha
aku nak buang. sape tahu?meh bagitahu aku.



aku kurang lawat blog korang. sory.

41 comments:

Naddia said...

sy nk tido gak. slamat malam!
bulu2 keramat

Wahidah said...

alamak tk tahu la pulak...sorry yea...:)

kiwi said...

mne 4 rtus lbih..x nmpk pn..huhu

si para para said...

@Naddia

jom tido..sampai kuar ayaq basi.hehe

si para para said...

@Wahidah

tak pe...
:)

si para para said...

@kiwi

ada..belah kanan tu kiwi.hehe salah tulis belah kiri tadi..

sicomot-comel said...

erkk..

tak nampak ape2 pown ~,~"

intan.maisarah said...

atenye,
udah kamu balas komen.
memang le
kamu no satu..

ate nye punn...

moh le tido
udah malam dah ni ha

sicomot-comel said...

okei dah nampak..

em,,tak taw la camner nak tolong..

sowie..

si para para said...

@sicomot-comel


kalau tak nampak..maknanya..rabun dekat tu,hehe

si para para said...

@intan.maisarah

oh ye ke..hehe malu den..sowie ye. maklum le..pertamo kali letak.tak tahu pun tengok yang orang lain tak ada pun nama tuan blog.hehe

si para para said...

@sicomot-comel

haaa nampak pun. maknanya tak rabun la tu,hehehe

intan.maisarah said...

kelako aje la kamu ni
haha

si para para said...

@intan.maisarah

hehe tak sengaja tu..

kiwi said...

awat cri x jmpe..x pela..kiwi memg lampi sket mlm2 ni..haha..btw ntez ^^

ghost writer said...

kenapa plak nak buang..itu menunjukan kau amik perhatian dengan apa yang dikomen..

dah silakan tidur sekarang.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xmelawat xbermakna xingat...

Cik Jari said...

alalalla comeynye baby tdo

skandaLdariLangit said...

haha. comel la para2 ni :)

hum, utk buang nama sendiri, paste benda ni kat bwh url pada html widget tu.

&ExcludedNick1=skandaLdariLangit


nama skandaLdariLangit tu replace dengan nama yg para2 takmau.

nk exclude anonymous pn boleh. tambahkan

&ExcludedNick2=Anonymous




goodluck :)

Cik TeN10 said...

hahaha..
tu mmg letih sgt2 lah main tu..
mmg ngantok sgt2 lah tu kn..
bleh plak tertido kt rak..
anok sape la ni haii..

Cekodok said...

tapi gua tgk... mcm takde function.. mungkin mula2 tu ok... kadang gua tgk.. gua komen banyak kat blog orang tu tapi takde kuar pon.. hehe

Yaya said...

Hehehe, pasai apa komen byk byk, kan dah kuar :) hehe

Wafi said...

haha... ganas tol budak ni tidur..

Faaein Himura said...

ada cara.. tapi lupa plak dah.. hehehe.. dah tuan empunya blog.. mesti lah lagi bnyk komen.. huhuhu..

aLieF si Muncung ManiS said...

semalam alief bermimpi..dalam mimpi tu alief mimpi..dan dalam mimpi alief dalam mimpi tu alief mimpi lagi..hehehehe..sorry la awak,,alief tak dpt nak selesaikan masalah awk..mungkin sbb awk banyak balas komen orang kot..sbb tu byk tu..hhuhuhu..

Inspirationalefeks said...

hahhaa ... top! aku paling terbawah ...

misteri imsonia ?

try dengar sound ni .. :)

http://greenhighimagination.blogspot.com/2011/03/mentalisation.html

si para para said...

@kiwi

hehe usha lagi kiwi..

si para para said...

@ghost writer

hmmm tapi segan la pulak rasa bisk..

si para para said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

aku tak lupa ko ceroi,hehe

si para para said...

@Cik Jari

hehe comel ke..trma kasih,hihi

si para para said...

@skandaLdariLangit

dah buat.terima kasih ska
:)

si para para said...

@Cekodok

lor ye ke..tak pe..aku akan pastikan nama ko cekodok akan tersenarai kali ni.hehe

si para para said...

@Yaya

hehe dah ilang dah..boleh la komen banyak2..hihi

si para para said...

@Wafi

ayah dan mak dia mesti lagi ganas kan.hehe

si para para said...

@Faaein Himura

hehe betul tu...memang sah aku pemilik blog ni kan

si para para said...

@aLieF si Muncung ManiS

hehe tak ada la alief....sikit je..

si para para said...

@Inspirationalefeks

tQ bro...layan..

si para para said...

@Cik TeN10

anak mak la tu kot.hehehe

Nadia Mashuri said...

wah.. saya pun ada juga..
=)

Novelgurl said...

Hoho tidurlah..jgn bngn dh ..erk =.="

gurau2.. =D

AkuMuzikFilem said...

itu macam dalam inception bro namanya. umpama mimipi di dalam mimpi cam lirik lagu rock kapak band mana tah, tiba lupa. haha. mujur kau baru dua lapis, kalau tak hilang dalam limbo. huhu

sory aku kurang lawat korang