Thursday, March 31, 2011

CERITERA WARNA

apakah warna hidupmu?


salam ukhwah semua. harap korang semua sehat sejahtera. hehe skema ayat. sory semua sebab aku sebok sikit sejak akhir akhir ni. sory mawaddah sebab tak sempat nak join contest. sory sangat sangat.

ok entri lepas, kurekurecomel dan wahidah ada reques. nak dengar petikan gitar secara live? haha aku perasan ke apa ni. sebenarnya aku tak pandai sangat pun main benda tu.main syok sendiri boleh la.hehe jadi tak boleh la nak main live. sumbang je melodinya nanti. sory ye..

sekarang aku dah kematian idea nak tulis puisi ke sajak ke syair ke. tak macam dulu. sebenarnya, kalau korang perasan la. sajak aku yang dulu tu lebih terarah kepada lagu. memang betul tu lirik lagu. ada jugak yang tanya aku dulu dan perasan, bentuk puisi tu macam boleh buat lagu. err ke aku je yang perasan.haha

ada jugak sajak yang aku sayang nak post kat blog. aku simpan je. sebab sajak tu dah jadi lagu. dan aku suka lagu tu. aku sorang je suka.hehe kebanyakan entri yang berlebel lama tu adalah lirik sebenarnya. masa tu aku sangat obses ke arah ketuhanan. sekarang je banyak mengarut. ok dah la tu. aku tak nak bertambah mengarut.

last, aku nak ucap terima kasih kat ska dan khairulantasha sebab tolong aku bagitahu cara cara nak buang nama sendiri kat list komen (terbaik). korang memang terbaik. yang aku lupa nak sebut tu, aku mintak maaf banyak banyak. apa apa pun aku hargai tiap kunjugan dan komen korang kat blog pucat aku ni.




lepas ni aku nak tulis pasal apa aku takut jarum. dulu ada sorang tu reques. tapi aku lupa nak buat.hehe
oh esok lusa ada kursus. bilakah masanya untuk aku berblog dengan selesa.


p/s: hargai sebaiknya sementara ada.

15 comments:

M a W a D D a H said...

tak sempat ker...aisshh sempat lagi tu..esok last...ehehe..kalau busy, nak wat cmner kan...its ok...:)

ooo..bru tau pandai petik gitar...mesti best kan..:)

ooo..karang puisi ke arah lagu...aku kalau karang puisi bukan ke arah lagu tapi ke arah...tettt....hehe..merapu lebih...

takut jarum? bukan dia buat apa pun...ahakss...:p

white rose said...

oh yeke...
tere kau main gitar ye...

cayalah...!!!

Khairul Antasha said...

goreng la gitar :p nak dengar.. Mana tahu boleh hilangkan sakit nih.. Huhu.. Kurang sihat..

Khairul Antasha said...

errr..errrr... selamat berkursus dengan aman juga yaaaa... :p

Nadia Mashuri said...

terima kasih juga sbb singgah blog saya..

Wuucin Kimora said...

;p

Cik SHiNJU said...

As salam...

ooo lirik lagu ekh...sape nyanyi?

Ingtkan munir jek takut jarum...tuan belog pun sama erk..:P

KHRLHSYM said...

aku pun mahu dengar juga ko petik gitar, mesti pro. hihi. sorry lama tak komen, aku ketiadaan pc buat masa sekarang.

sekamar rindu said...

salam..

saya pun takut jarum juga..:)

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

hehehe...kenapa takut jarum :)? jarum tu kan kecik je

KUREKURE COMEL said...

laaaa.....nak dgr jgk....main lagu best2...mcm e tu...sempoi je....
hihihi...

ghost writer said...

ada bakat jadi penulis lagu nih bro..

jangan disia-siakan..percuma deh.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat berkursus...

skandaLdariLangit said...

came2. hik2

AkuMuzikFilem said...

best juga jadi blogger banyak followers cam kau, ada je orang request something, buat rasa dihargai, mak menulis pun semangat. aku vote untuk dengar kau main gitar juga...