Thursday, March 17, 2011

MUNIR - RADIASI

sekadar hiasan


cikgu: munir..kenapa tak datang sekolah semalam..kamu demam ke..

munir: hak hahe hak hahi keghu..hahiahi..

cikug: apa kamu cakap ni munir..


munir: hahe hahap hahiahi hegku..

cikgu: emm ok..buka topeng kamu tu dulu..

munir: err mak saya tak bagi cekgu.. bimbang radiasi..

cikgu: emm kamu boleh duduk..





p/s: berjaga jaga..bukan nak buat huru hara.. sentiasa peka.. untuk kebaikan bersama.hehe



NGO yang tentang loji nuklear. apa kata mereka? klik sini



33 comments:

Cekodok said...

apa yang takde radiasi.. cuma kesan jangka masa panjang dan pendek...

Khairul Antasha said...

buat sy tersenyum.. heheh..nak pakai topeng juga la.. nak yg sailormoon.. ada x?hehehe


jaga2 saja.. tak rugi pun.. :)

KUREKURE COMEL said...

hehehe....bagusnya mak munir...


risau kan anaknye...bagus2...


sam sam lah kite berjaga kan..kan...

si para para said...

@Cekodok

emmbetul jugak tu cekodok...

si para para said...

@Khairul Antasha

hehe ada..
5ringgit je..

si para para said...

@KUREKURE COMEL

mak yang penyayang
:)

Kunang-Kunang said...

Radiasi, ada masa diperlukan, ada masa dibenci. Tengok keadaan. Betul ker

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

pakai topeng otromen tu leh prevent radiation ek? heheh

KHRLHSYM said...

nak pakai topeng dark vader, tutup semua hihi.

Rama2Ungu said...

heheh..cute la pulak budak2 pakai mask camtu...papepun, kena peka la dengan keadaan semasa kan:)

d_tieah said...

Agak2 kalo buat alasan cenggitu kat bos, camne ek? Hahahaha..

Entry Terbaru : Warga Tua Dan Bayi Terselamat Dari Gempa Bumi Dan Tsunami, Bukan Maria Ozawa Sahaja!

zati embong said...

skrg hujan pun kena elakkan tau.takut hujan acid.

leh sebabkan burn n cancer.bahaya betul..

ghost writer said...

orang jepang masih steady lagi beb...

fz said...

sehari lepas letupan loji nuklear tu,hujan kat bangi..ramai yg bawak moto temenung je time nk balik,takut kena hujan radiasi..sblom nie,lebat xlebat hujan main redah je..hehe

NICK IRFAN said...

takut jgk dgr pasal radiasi ni

Nadia Mashuri said...

terus berwaspada dan berjaga-jaga..

ïêmå å¢klê§ said...

boleh wt alasan nk ponteng kelas jugak la esk..
hihi..

skandaLdariLangit said...

hak hahu ha hikgu. halau haye hikgu haye hepuk hie~

intan.maisarah said...

hehe. isu hebat sekarang ni

Yaya said...

saya sudah sakit tekak, selsema juga. adakah sebab radiasi? hee

HEROICzero said...

haha cuti sekolah lah!

Monster Globalisasi said...

harap2 p.m sediakan topeng 1malaysia..

NuR si CiKGu RiBeNa said...

mungkin ada cuma lambat.
apapun kena berjaga-jaga..

pesan kat munir.
jgn main ujan..

hehe

sekamar rindu said...

salam..

takut sampai di malaysia..

Keyyah said...

dah la sekarang asyik hujan je..walaupun disahkan selamat tp still kena jaga2 juga...heee

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

bole pulak mcm tu..adohai..

padlie said...

@fz bangi dekat je ngan loji nuklear.. dah bertahun2 tp senyap je..

Entry terbaru padlie: Dilema suami bila isteri.... dan Matahari makin aktif

Naddia said...

kalo kne radiasi kite leh jd kuat cam x-men kn?

Wuucin Kimora said...

hahahha.. kutuk jepun..kutuk jepun ... babab nnti ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat atau tidak...
berjaga2 la..

Mr iz said...

aku pun nak paki gak ..he he he mak nak topeng rey myterio...he he he... jaga jaga dah banyak dah....nak apa lg ye tak.. he he he... minta gaji naik tak naik naik pun... rumah terbakar baru sibuk nak panggil bomba, masa main api tak nak beringat...haaa kan dah...he he he... tu la dia nye...he he he ...eh apa ni..ah api ...api....

white rose said...

munir, munir...
alahai...

Novelgurl said...

Salam..haha..last tu boleh lak munir ckp elok eh ? hak2..pelik2~