Wednesday, March 16, 2011

PENDEKAR ZAMAN MODEN

 
hari tu aku main buka buka gambar kat internet.. pastu jumpa la gambo kereta... proton lima... hehe aku rasa korang dah lama tahu kan pasal kereta konsep ni.. aku je baru tahu.. tapi kalau tengok nampak cun jugak kereta ni kan... tapi kenapa tak pasarkan terus... err aku kurang faham sikit bab bab ni... yang aku tahu nampak cun je..hehe jom layan gambo..


proton jebat
proton kasturi
proton lekiu
proton tuah
proton lekir






























































































































































err tak berkenan ke sebijik? hehe

44 comments:

Wahidah said...

lekir itu sgt cun yea...tp dua pintu je eik..:)

so ape pulak ur dreams car eik?? :P

si para para said...

@Wahidah

hehe lekir sangat cun..nak beli tuah dulu baru lekir.hehe lekir nak naik ngan bakal isteri..hihi

M a W a D D a H said...

tunggu...akan dipasarkan...

lekir tu sporty...jebat tu smart...

pilihan si para2 pulak?? :)

puteraduyong said...

gua pun berkenan ngan si lekir..

si para para said...

@M a W a D D a H

nak lekir, tuah, jebat..err semua sekali boleh tak.hehe betul betul berkenan ni..

si para para said...

@puteraduyong

haha lekir tu aku punya..hahaha

intan.maisarah said...

lebih kurang aje semua

si para para said...

@intan.maisarah

err ye ke..tapi tengok nampak cun je..hihi

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

suka jebat dan lekir ...

Anikimaro said...

ni die mmg nk produce ke hape? bukan ke concept car je ke? kalo kuar betul ni, aku angkat jebat ngn lekir....hahahah

Penyair SenjA said...

nak proton lekir.....

si para para said...

@Nazsabrina Iman Zulfikar


tak boleh pilih dua..satu sorang he.hehe

si para para said...

@Anikimaro

concept je kot.tak pun mungkin keluar masa depan.hehe

kalau keluar pun aku tak leh nak beli jugak.hehe

si para para said...

@Penyair SenjA

eh tak boleh..proton lekir tu saya punya.hehe

zati embong said...

kenapa just cncept?keluarkanlah..hihi

ghost writer said...

dah lama dah nih bro kuar..tahun lepas lagi kot.

tapi memang suka tengok lekiu.tough jer..

Anis Akhir said...

wah...nak beli lekir nk nek dgn bakal isteri....

so sweet...

smua cantek2...suka2...
dah tgk dah pic2 member..
dy pi masa pameran autoshow..

wanythyra. said...

kita sama spesis lew , baru kenal ket0 nih

white rose said...

akak suke proton lekiu tu...
kasi cun lagi sayap dia dgn kaler hitam,
perrggghhh...mengancam...

pastu letak bunga rosputih kat logo proton tuh...
mantop...!!!

Nasriq said...

aku nak semua...

Monster Globalisasi said...

satu lagi takdop.. merong mahawangsa..haha

skandaLdariLangit said...

peh. lekir tu hnsem. gilak ah.

tapi cm tiru2 sikit pattern dia =="

si para para said...

@zati embong

tu la..kereta yang cun macam ni tak nk keluarkan pulak.hehe

si para para said...

@ghost writer

dah lama..tapi baru tahu.hehe kira baru jugak la kan.hihi

lekiu memang smart..macam kereta apa eh..tapi yang ni lagi cun..

si para para said...

@Anis Akhir

hehe kete tu kan pintu dua je..kena la naik dgn isteri.hehe

yang lain lain boleh bawak "bakal anak".hehe.

si para para said...

@wanythyra.


hehe tak pe...rasanya ada lagi yang tak kenal. kita masih yang terpilih.kan..kan..hehe

Nadia Mashuri said...

saya suka kan lekir..
hehhee..
=)

si para para said...

@white rose

hehe jadi kereta proton white roses la nanti kak.hehe kreatif tu

si para para said...

@Nasriq

eh mana boleh. aku cop dulu.hahaha

si para para said...

@Monster Globalisasi

hahaha kereta baru ke tu..

d_tieah said...

Last year dah tengok model keta ni.. Masa dia promosi kat mane entah kat kl.. Tu pun tengok gambar dari blogger jugak.. Hahahaha.. Memang da bomb kan.. Huhh! Baru kelasss.. Bergaya+smart.. Macam kete import gak..


Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

si para para said...

@skandaLdariLangit


memang cun..hehe

tak tiru..tu kan kereta lotus. lotus kan malaysia punya...

jadi kereta tu saya punya jugak la.hehe

KHRLHSYM said...

berkenan ngan lotus, eh lekir. hihi

HEROICzero said...

nanti perodua nak lawan plak. perodua Merong plak. keh3x

si para para said...

@Nadia Mashuri

lekir tu pun saya yang punya.hehe

si para para said...

@d_tieah

tu la..memang da bomb..kereta macam ni dia tak keluarkan pulak..pelik tu..

si para para said...

@KHRLHSYM

hehe berkenan je tak guna..kena la beli sebijik.hehe

si para para said...

@HEROICzero

haha jangan mereng sudah..hihi

cemomoi said...

nampaknya ada can pakai lekiu ni

si para para said...

@cemomoi


hehe kena tunggu keluo dulu.
tapi nampak gayanya mcam tak keluo je.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku berkenan kan hang li po...
xder plak...
adoii...

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

errr nak sultan melaka je la camtu...

KUREKURE COMEL said...

minat kereta dua pintu je...kihkihkih...


yg lekir tu...hihihi

Wahidah said...

lekir nk naik ngan bakal isteri..

alhamdulillah sejuk je dgr ..when the time come jemput kwn2 tau..:)