Thursday, June 23, 2011

HIDUP SEGAN MATI TAK MAHU


salam semua..lama jugak aku tak update blog ni..ingatkan blog ni dah tak wujud..rupanya masih ada. bak kata orang lama hidup segan mati tak mahu. err kata kata tu agaknya sesuai untuk aku jugak sebenarnya..

cuma nak lipatkan dalam entri ni..yang bulan 6 bagi aku sangat sangat mencabar... awalnya aku pergi melaka. pertengahan pulak aku pergi johor.. akhir aku kena pergi kuala lumpur.. bulan 7 mendatang aku kena pergi merang. pertengahan pulak melaka lagi... yang tak bestnya bila seluk poket cuma tinggal syiling je.. hari ni dapat gaji baru aku bayar bil broadband yang tertunggak...

ok cukup la tu.. tak nak la cakap banyak banyak...emm AkuMuzikFilem, pasal plagiat tu rasanya aku nak tutup buku..lagi pun anak tuan blog tu ada mintak maaf pasal ni..dan benda tu memang bukan salah dia.. ok dah la...aku malas fikir sangat pasal ni.. harap apa yang berguna dalam blog ni menjadi buah tangan aku untuk korang.. kalau mendatangkan keburukan atau cuma membuang masa, aku mohon maaf.. apalah aku ni kalau tak ada anugerah yang dipinjamkan olehNya..

oh lagi satu.. sebelum masuk bulan 7 ni aku dengan beberapa orang kena siapkan apa ntah...untuk projek inovasi. kena pergi bertanding wakil terengganu tak silap aku.. kat kuala lumpur rasanya.. err nampak tak ketidak perihatinan aku...siyes..aku tak ambik kisah sangat benda2 tu sekarang.. lupa pulak.. esok aku kena pergi perak..sepupu aku kawin... sabtu ni kawan aku kat johor pun nak kawin.. tak pergi tak sedap jugak kan. kawan baik tu... kalau tak ada aral aku akan pergi..insyaallah...

penutup, semoga korang sehat dan ceria setiap masa.. walau apa pun yang kita buat, kena ingat..DIA sentiasa memerhati gerak geri kita..


wassalam...

jom terjah blog AkuMuzikFilem - blogger prihatin dan best.. tapi sekarng beliau sedikit bz..hehe sama macam aku.

9 comments:

Cik TeN10 said...

nih dok sibuk gi kenduri kawin org je.. para2 sakura bile lg? hihi

pape pn ganbatte ya :)

Titisan Hujan said...

bizi2

ghost writer said...

panjang journey kau lepas nih...aku yang paling dekat pun payah aku nak sampai,inikan pulak yang jauh beratus KM...memang tak sampai punya lar.

HEROICzero said...

ada buka blog sana. cuma baca2 saja.


=)

Nadia Mashuri said...

woh.. bz nya dia.
=)

skandaLdariLangit said...

itulah. para2 dgn akumuzikfilem dua2 hilang saja..

pisau belati said...

moga dipermudahkan segala hendaknya amen...
kesibukkan juga adakalanya lebih baik.kurang-kurang lupa juga kita pada kelelahan dunia.

Khairul Antasha said...

baik2 tau..jaga diri..

lama x singgah ini..

LiFe KaMi said...

memang tahun ni tahun busy kot,
kami pun ask busy je..:)