Tuesday, June 14, 2011

MUNIR - DOKTOR FAUZAN




di sebuah klinik kerajaan....
di bilik dr. fauzan..

doktor: hah munir..macam mana.dah habis makan ubat hari tu....

munir: dah doktor..tapi tak naik pun berat saya..

doktor: ye ke.. cuba timbang berat awak tu kat sini..

munir: .....................


56...62....75..94kg.....

doktor: haaa tu...tengok...kan dah makin berat..

munir: habis tu doktor naik sekali atas penimbang..memang la berat..

doktor: eh..hehe ok.. duduk..

munir: emm...

doktor: ok munir..jom..saya belanja awak mcd.

munir: mcd?? hehe


p/s: ni bukan doktor kat malaysia ye. tak ada kena mengena antara yang hidup atau yang telah pergi.





bulan ni aku cuma boleh buka blog sekali sehari masa rehat.. aku korbankan masa makan semata mata untuk blog.gila ahh.. tak makan ni..diet..hehehe

18 comments:

cemomoi said...

ada rahmat berblog time rehat... jimaaat

Khairul Antasha said...

berat dah naik ye... :D

intan.maisarah said...

diet?

jom!

EZAN IDMA said...

hahah yg doctor g naik skali pehal. ngade kan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

diet2...

Wahidah said...

kelakarla munir ne....

Nadia Mashuri said...

baik nyaa doktor nak belanja mcd..

aLieF si Muncung ManiS said...

hahhaha..harap2 nanti saya tak jadi doctor macam ni..insyaAllah 3 tahun lg..:P

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

hi munir...rindu sama kamu

NICK IRFAN said...

agaknya sapa la watak munir dalam setiap entry ko... adik ko atau ko sendiri? mushkil jgk aku ni... hmmm

Amiey White said...

doktor ni bila nk belanja aku mcd T______T

KHRLHSYM said...

aku sudah tiada masa untuk berblog. makin singkat.

Pembunuh Tanpa Bayang said...

doktor cuba nak sedapkan hati munir.....

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Para,

Semoga sihat yer.

^baju kurung^ said...

haha..
kontrol perut sket..

AkuMuzikFilem said...

lebih kurang saja. 1/3 hari dihabiskan untuk menampung hidup. selebihnya dengan keluarga. blog kena curi masa sikit. sebab tu aku jarag update, tapi cuba untuk konsisten

Penyair SenjA said...

lama tak bertandang sini...sihat? :)

Kisah Hati said...

doktor itu... T___T