Thursday, September 8, 2011

DI KAKI PELANGI


di kaki pelangi aku berdiri
memerhati jalur cahya bewarna
merasai nikmat anugrah pencipta.



nota kaki

  • tak balas lagi komen korang
  • tak singgah lagi blog korang
  • tak follow lagi blog korang
  • tak tukar lagi template blog ni
  • tak pergi raya lagi kat rumah korang
  • tak dapat duit raya lagi tahun ni

sebelum aku buat semua tu, aku nak rehat dulu 2,3hari ni..


p/s: korang ada idea tak pasal template blog aku ni.. bagi cadangan skit..

15 comments:

HEROICzero said...

orang kata nampak pelangi jangan tunjuk . nanti kudung tangan .


take ur time . =)

zati embong said...

jat xkisah sgt sbnrnya.asalkan sng nk baca je.2yg penting.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pasal tukar template tue aku xkreatip...
heeee...
xpe...
take tyme rehat2...

ORLANDO AHMAD said...

wahh template pon nak tukar ke? okey je ni gua tengok

Cik TeN10 said...

take ur time.. rehat puas-puas..

sy mmg suke tengok pelangi.. dan suke sangat tgk bintang di langit waktu malam.. rsa tenang je.. rasa mcm luass..bebas..

maCy said...

saje kan tana lawat macy :p

shameel Iskandar said...

saya pun dah lama x tukar template. baru 2 kali jer tukar sejak berblog.

~Kenanga Suchi~ said...

suka pelangi.
tapi benci bila hilang.


nice template =)

Monster Globalisasi said...

alam raya adalah guru dan ilmu bagi orang yang tahu..

Bidadari Syurga said...

lama tak tgk pelangi muncul...

Cikgu Jaja™ said...

xpe..template xpenting.yg penting isinya :) teruskan menulis,kerana aku suka. ops aku dan rakan2 maya yg lain juga

qamarguyz said...

Salam Ziarah..
bg sy template ni agak OK juga..
simple, suci dan menenangkan..
huhu

Cik Jannah said...

datang blog syaaa ! hehe

aleen aiden said...

da lama rasenye xtengok pelangi.rindu!hu3

si para para said...

:)