Monday, March 19, 2012

Sepi


sepi
sepi sebarang kata
sepi sebarang rasa
sepi tanpa mimpi
sepi.....tiada apa...

6 comments:

Bidadari Syurga said...

ok lama aku menyepi dari melawat kamu bukan? harap kamu baik2 sahaja sahabat...

Cik TeN10 said...

jangan la sepi sangat.. nt sunyi pulak.. =p

Cik TeN10 said...

thanks for ur advice =) kawan sng nak cari tapi seorang yg bernama sahabat itu sgt berharga.. mmg akan hargai dia dgn sebaik2nya.. =)

Bidadari Syurga said...

lagi sekali aku ke mari, tertiba aku rasa entry tu mcm toing! tuju kat aku... sepi senyap dan diam..... rindu nak bw mcm dulu masa di wnbs... hurmmmm

Melatidaisy said...

salam alaik si para-para ^^,

lame x melawat sahabat saya..semoga si para-para sekeluarga dlm rahmatNya sentiasa..ameen..

Novelgurl said...

sepi itu indah kalo kena pd tmpatnya..hee