Saturday, March 27, 2010

WAKTU INI..SAAT INI..KETIKA INI...




sekarang??

aku tengah rehat...tadi baru balik dari KB...aku pergi shooping kat kuala kubor...tapi aku satu habok pon tak beli ape ape...12jam atas jalan raya...penat woo...

aku kena siapkan diri dan barang barang..untuk kerja esok pagi...nk drive pagi pagi dari KT ke dungun...malasnya...

aku ada hutang tag satu lagi..sampai tak buat buat lagi..aku simpan dulu..nanti aku buat..sebab sekarang aku tengah...letih sensangat...

aku tak balas lagi komen komen rakan seperjuangan yg mengomen...sowi semua...aku akan balas nanti bila aku dah free..sbb sekarang aku tengah...sibuk giler...

aku fikir...blog aku ni dah bertukar arah..dari blog SYAIR SI PARA PARA kepada blog yang banyak bercerita...sowi semua..otak aku tengah tepu..tak boleh nk fikir...sebab sekarang aku tengah..serabut...

aku nak bagitahu..aku ada sikit sangat masa untuk jenguk cbox tu...kadang kadang aku buat jugak blogflying..kadang kadang aku balas blokwalking korang..kadang kadang tak..sebab sekarang aku tengah...haru biru...

aku banyak dapat idea nk tulis n3 asal blog aku..tentang puisi..tapi aku tak sempat tulis..dan idea tu terus berlalu pergi..aku tak sempat nk tangkap..sebab sekarang aku tengah...blurr...

aku akui...buat masa ni aku tak sempat nk klik nuff korang walaupun aku lawat blog tu..kadang kadang jer aku klik..dulu aku tak pernah miss...terima kasih byk2 kepada sesapa yg klik nuff aku..semaga korang dapat balasan yg setimpal...bukannya aku malas nak klik..sebab sekarang aku tengah...kejar masa...

aku perasan jugak..cerita munir makin lama makin hilang...aku pun tak tahu apa dah jadi kat dia..aku pun tak pasti..sama ada korang nk tahu atau tak cerita pasal munir tu...aku pun sekarang dah tak jenguk dia...sebab sekarang aku tengah...kesuntukan masa...

aku rasa..aku nk tukar balik la template..ntah kenapa aku rasa rindu kat template lama...mungkin ramai yg tak suka template tu..tp aku..hmmm ntah la.nanti aku tukar..sbb sekarang aku tengah..tak keruan...

aku nk mintak maaf sebab aku rasa blog ni dah jadi kelam kabut...mungkin tak ada n3 baru untuk seberapa ketika...sebab sekarang aku tengah..bercelaru...




terima kasih pada yg masih setia..walaupun kamu hanya seorang atau dua atau tiga..aku tetap hargai...

aku mintak maaf sangat sangat andai ada buat korang terasa...
tak kira la sebab ape pun....
sowi~



16 comments:

piewahid said...

slm,
tak kisah apa pun n3 asalkan ianya 'mmg ori' dari hati kita... :D

hans said...

yups
original bagus

Fia Abas said...

fia singgah cni..nape kah kamu mcm bermasalah saje? =p

xper yg pntg stiap entri dtulis ngn ikhlas...fia setia mengunjungi cni hehe =P

NuR said...

beshnyer dgr ada byk idea

takpe2..
buat yg penting dulu..
nanti2 update ok..

chill..
=)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau ingat gak utang tag..aku ntah ingat ke juga..

sI tEDI said...

tulislah apa yg terlintas di fikiran!

starsyeea said...

adehh...n3 ni buat ku rindu kt klate la plak...huhu. bile lagi la nk pegi sane...:(

gReeN iS pEAce said...

yang pasal tag tu..tak perlu susah2kan diri lah..:D

buat setakat yang termampu

chokio_nia said...

alahai..ngah celaru ye??g pantai la..tenagkan ati..=)

helena's said...

samalah tak sempat nak balas komen2..huhu

Pacifist said...

salam sahabat,
teruskan menyampai apa yg tersirat di lubuk hati.ambil masa berehat jika minda keletihan.sahabat2 sentiasa menyokong sahabat.kepelbagaian enty menambahkan lagi seri dan mood kalayak.

ice juliette said...

alolololooo.... cian dia..
xpe2, blog yg byj cerita or puisi ke..
tka ttp bce gak...

huhu! rindu kat munir.. >.<

tgh celaru?? xpe2. tenangkan diri tu dulu k.. ^^

Anonymous said...

rndu pd template yg lma..
mknanya anda seorg yg setia..
bgus2..
nice..
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yg lame menampak kan ketenangan kan???
hehehehe...

Amirah Rashid said...

its okay la. awk xperlu klik nuff sy. *sbb sy xde nuff. hehehehe :D

sugar2 kapas strawberry said...

rndu mo bc puisi2 inche para..hihihihi

xpe2..do the best!