Tuesday, April 6, 2010

PLAGIAT

http://puisicitrarasa2.blogspot.com/2011/04/kejutkan-sm.html

http://syairsiparapara.blogspot.com/2011/03/cuba-selami.html




http://nurimanja.blogspot.com/2011/04/hancur-dunia.html

http://syairsiparapara.blogspot.com/2010/03/kehancuran-dunia.html




http://nurimanja.blogspot.com/2011/03/lidah-siapakah-ini-bila-ekonomi-jatuh.html

http://syairsiparapara.blogspot.com/2011/02/kau-yang-tak-pernah-tidur.html




http://nurimanja.blogspot.com/2011/01/anak-reformasi.html

http://syairsiparapara.blogspot.com/2010/12/misteri-di-sana.html





http://nurimanja.blogspot.com/2011/03/jari-kerdil-sm.html

http://syairsiparapara.blogspot.com/2011/03/maksud-yang-tergantung.html

7 comments:

KHRLHSYM said...

ni yang buat orang rasa sedih pabila diplagrismkan. serius aku pun turut bersedih. karya yang hasil diperah otak sendiri orang lain pula dapat nama.

aku mahu je sound blog tu.

AkuMuzikFilem said...

tak tahu nak kata apa. kau pilih untuk senyap

si para para said...

@KHRLHSYM

sabar dulu bro..
kita tak boleh sound dia macam tu je..
tunggu masa sesuai..

si para para said...

@AkuMuzikFilem

senyap sementara waktu bro..
aku gerak sorang tak jadi..kena mintak tolong korang jugak nanti..


err ada cadangan tak bro?

AkuMuzikFilem said...

erm gini. pada hemat aku, biar kawan2 dulu drop komen kat blog tu. aku dah komen, delete balik sebab dengar kata kau nak senyap=(. kalau tak, habis semua aku gempur (secara berhemah), kalau tuan sendiri mahu hold dulu, apa layaknya aku nak gempur. huhu. tunggu greenlight saja ni bila kau available depan skrin

si para para said...

ok jugak tu bro..emm macam ni...nanti aku list satu satu..kita pergi gempur ramai ramai..ok jugak kan..

Anak Nurimanja said...

ada plagiat ke di blog saya? maaf tuan blog para-para sy sendiri tak tahu menahu tentang ini? saya dapat sajak orang hantar kpd saya dan kami cuma ulas dan siar sajak mereka tak sangka rupanya ada di kalangan mereka plagiat sajak2 saudara? maaf byk2 saya memang tak tahu langsung tentang ni nanti saudara tolong list semua sajak karya saudara hantar ke e-mail saya sy janji saya akan buang ke semua sajak2 karya saudara... maaf sekali lagi kalau boleh jangan diheboh2kan kita selesai cara aman... jangan la di serang blog sy kerana saya pun nak berblog secara aman.... saya menyusun sepuluh jari memohon maaf secara terbuka kepada saudara harap saudara maafkan saya dunia dan akhirat....

Minta Maaf....

hantar ke sini semua karya sajak saudara saya janji saya buang semua karya sajak saudara..
nurimanja49@gmail.com