Tuesday, June 29, 2010

PENGAWARDAN DI ABAD INI

dah lama jugak rasanya aku tak post n3 beraward...tapi malam ni tiba tiba je rasa gatal tangan nk post...biasa la..semut gatal punya pasal..sampai ati ko gigit aku..aku gigit ko baru tau...ok aku dapat award ni daripada TQAH.. 



tOceTQAH

1. anda mesti memuji si pemberi award.
err aku tak reti sangat pasal puji puji ni...
tapi yang aku nk cakap,
blog TQAH mmg cun..
kaler ijau tu aku suka..
rasa tenang je...i like it! haha
siyes ni...sikit pun tak tipu..

2.sila beri award ini kepada 10 bloggers yang lain.
aku tulis nama blog yg aku ingat je ni..hehe
1. nick irfan
2. tika/ice
3.adk zaza
4.mentari senja meniti senja
5.sugar kapas strawberi
6.rerama unggu
7.melatidaisy
8.mat din
9.yun
10.budak hitam

"AWARD NI UNTUK KAMU BERSEPULUH"
*blog yang tak di sebut tu bukan aku tak ingat..
cuma tak cukup no nk letak...

3.anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.
Okeh..kalau tak bagithu macam mana nk tahu kan..hehehe

4.bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.
err maca mana nk jawab ni..aku pun tak tahu blog aku best ke tak...
kena tanya orang yang datang sini la..
best ke blog nih??

ps: tiada keterpaksaan dalam melakukan perkara ini..hehe



aku tak paham kenapa lptop aku jadi makin slow sejak sehari dua ni..sape sape ada jawapan? bgatu aku pantas ye..apa perlu aku buat?








7 comments:

Cik SHiN~JU said...

Salam...

lappy sya pun slow sejak dua menjak nih...kalau ade info nt kongsi2 la erk...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak kenalan la ngan mentari senja tue..
;)

NICK IRFAN said...

wah! perghhh!! thnkz bro! hahaha aku award tu! nnt aku letak kat entry aku ye... ape2pun thnkz! sbb award ni pun aku xpnh dpt lagi...

melatidaisy said...

salam..

thanks utk award, t sy amik :)

Saia Az said...

kanggg adik wat entri keh , tengsss btw :)

shameel Iskandar said...

cantik award tu. sedihnya sbb saya x dapat. huhuhu.

ice juliette said...

ouh.. yg ni ea??
huhuhu..
thnx para.. ♥