Thursday, July 1, 2010

SELAMAT DATANG KE DUNIA...


Okeh..siap sudah banner yang aku teringin nk buat..hehe first time aku buat benda ni...tengok orang buat, aku pun nk buat jugak...pkul 3, 4 pagi jugak aku pilih..tenang sikit..tapi yang tak bestnya kejap lagi aku kena masuk kerja...sekarang dah pkul 5 lebih..lagi dua jam lagi kena siap2 nk pg kerja...pas ni nk tido kejap..ok la...sebenarnya tadi aku belek belek blog..pastu jumpa la blog nih... rjun dot net.. dalam tu ada terang cara cara nk buat benda alah ni..sape2 nk buat pg la sana ye..

aku nk mintak komen atau pendapat dari korang semua tentan benda ni...ok tak benda yang aku buat tu..kalau ada cadangan jangan memalu bgtau...aku ni baru nk belajar buat...err aku nk tanya nih..sape tahu nk buat..err mcm mana ye..nk letak link banner tu...haa mcm tu la agaknya...mcm mana ye? (korang faham tak soalan aku ni?)

ok la...aku post n3 ni secara auto ye..thn dik zaza atas elmu ni..hehe

18 comments:

Wanita Mutalib said...

ku lihat oke saja :)

melatidaisy said...

wah! cantik2..mmg suke oren ea?
nanti bile ade kerajinan nk wt jgk la..thanks 4 sharing ye.

:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cadangan aku adalah....

































"CADANGAN DITUTUP"

Cik SHiNJU said...

tgk banner ni terasa nk mkn buah oren sunkist...ok jer banner ni...nak letak link (html code) utk org copy tu eh? hehehe... x reti gak...

MuNie said...

hehe rajin ea. kaler oren lg tuh. blog awk ni same ngn blog kwn sy. http://kucingmengiaw.blogspot.com/ g la jenguk2. thanks for sharing the link. ^___^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oke la tuuuuh !

si para para said...

Wanita Mutalib

okey kah dia tu? hmmm..

si para para said...

melatidaisy

hehe jom2 kita pakat2 buat reramai...nanti boley tukar2...hehe

si para para said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

err cadangan di tutup..ada sokongan ke ni?? hahaha

si para para said...

Cik SHiNJU

buah oren..hehe nanti boleh la jaul buah oren kat sini...haha

myda said...

cdangan sayer...




ok...jer...


ceroi....ape daa...

si para para said...

MuNie

owh mmg sama ..dah jenguk tadi..stakat ni dah 4 blog jumpa yg sama..hmmm nk kena tukar baru ni..

si para para said...

miss lolly a.k.a luvfareda


baik la boss...hehe

aLy said...

kiut





tapi






kurang macho



;p




apekata try buat banyak2 jenis, pastuh bley semua undi mana seswai dgn para-para..

dan yg pasal nak link tu, para-para kena upload kat image hosting dulu contoh cam kat photobucket, pastu amek link yg ade tu..

errr paham tak eh?

alvin takda umah harga 8juta said...

lu kretif la dude..
bagus~~~

NICK IRFAN said...

perghhh!! cantik giler tu bro! nnt aku nk try buat jgk la... tp ape2pun ko mmg kretif la... psst..xnk pass kat sape2 ke award ko ni??? lalala...

piewahid said...

bagi org baru nak celik IT cam saya ni, basicnya comei ngat dah...:)

nk upgred, makin lama makin hebatla...

ice juliette said...

santek ^^