Saturday, July 3, 2010

SUPER SKALE - AWARD SELEPAS CERITA INI



hari ni..jumaat..sepatutnya hari ni aku tengah sedap rehat kat rumah (padahal tengah sedap tido) tapi kena pulak pergi kursus...apa nk buat kan..memang dah nasib..bila dah kerja kena la ikt peraturan (betol betol betol) hari ni ngan esok aku kena pergi kursus pasal pengurusan stor..lebih kurang macam tu la..tajuk pun dah tak ingat (tu la..tak ambik perhatian sangat)

pagi pagi lagi dah di hidangkan dengan ceramah..aku mendengarnya dengan penuh khsyuk (haha sebenarnya tesengguk sengguk) aku rasa macam dah kembali ke zaman dulu je..zaman aku belajar dulu..dengar lecture...(alaa dulu pun bukan dengar sangat pun..tido jugak.)(betol betol betol)..

waktu yang di tunggu tunggu..makan time..aku pun dengan sopannya pergi ambik lauk (orang yang pertama pg makan)(muka tak malu..haha) lapor giler masa tu..dah la pagi tu makan nasik goreng yang tak ada rasa..rasa tawar je...(eleh ko mkn habis atu pinggang jugak tadi kan..) lepas makan sepinggang tu aku kembali normal (tadi kan tambah dua pinggang) oh ye..tadi aku semapat lagi tambah sikit (sikit apanya...haha)

>>>READ MORE

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dulu aku leh tambah banyak kali...
;)

NICK IRFAN said...

eh! para! asal bila aku tekan read more kat entry ko terus ke blog org lain? pelik jgk...

si para para said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

hahaha aku nk ikut ko jugak la sekarang meniti senja...makan separuh je..hehe

si para para said...

NICK IRFAN

owh..tu blog lama..sudah lupakah engkau nick?? hahaha sebelum syair si para para blog tu dah ada..