Saturday, July 3, 2010

YOU ARE THE BEST!



hehe opsss  sepatutnya di mulakan dengan bismillah...okeh..sejak dua menjak ni blog aku tak de cerita lain kan..asyik2 tag..asyik2 award..nk buat macam mana kan..rezeki tak baik di tolak...hehe tapi award dan tag yg lama pun aku tak buat lagi..tak pe..tak pe..sat lagi aku buat..hehe award ni adik zaza yg bagi..thnx dik..kalau ada bg lagi ye..hihihi..okeh lets rockkk!!!.


write 5 interesting facts about the person who gave you this award.

baik ati no 1

peramah

suka tolong menolong~

chumel

rajin update blog...

list down 10 interesting facts about yourself of your hobbies

pasal hobi ke?? (tak faham sgt soalan dlm bi..aku hentam je..hehe)

aku suka lukis2..nanti aku tunjuk lukisan yg aku buat..hehe

suka cipta puisi ke sajak ke apa ntah..dari dulu lagi..tapi aku tak jiwang oks..haha

gitar...sekrang tgh sebok prectis lagu..hehe lagu berunsur ketuhanan okey..hihi

baca buku..bukan novel ye..tu buku adk aku punya.hahaha

sukan..aku mmg aktif..tapi sekarng je dah jadi sensitif...ngeee~

hah aku suka ambik gambar pemandangan..seyes...aku teringin sgt nk benda alah tu..

kumpul barang...stem, duit lama, kepala zip, cincin..byk lagi la..da boleh buat muzium.haha

music..yg ni aku minat sikit je..tapi ada satu kumpulan tu..aku tergila2 sampai semua album aku beli..mmg gila

game..hahaha dulu time blajar mmg giler2 aku minat...skrng da keje dah tak ada masa nk main..

last aku suka dengar ceramah...hehe nape? tak caye ke?

(err aku menjawab soalan di atas tak ni..rasa kompius pulak..)


picks your 10 most deserving recipients and described them

Cik SHiNJU

Yatre Hayati

NICK IRFAN

piewahid
 
♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

Anne Boleyn

annfrendly

farysa

melatidaisy

ice juliette

adrinaqamarina




owh rasanya dah lebih sepuloh orang..tap pe la kan..aku bagi kat teman yg komen n3 aku semalam...
penghargaan buat kamu~



p/s: sape sape tak nk buat atau dah buat tu tak pe la...benda ni tak di paksa kan..hehehe kalau tak buat siap la korang..hahahaha

10 comments:

adrinaqamarina said...

kalo tak buat siap la?
erk
T____T

btw,,,maseyh :)

melatidaisy said...

salam,

wahm yg aritu tak amik lagi hari ni da dapat baru! time kasih..smoga bertambah murah rezki kamu :)

p/s: nak ambik je tp x nak jawab soalan, boleh?? hehe

Yun said...

Salam...

dtg merangkak ke sini dgn kelajuan 5km/j dlm keciputan line... :'(

yeay2x...award ni plg best...heheh...
ai like...klu line ok sket nt sya wat n3 sal ni eh...lalala :s

ops...lupe..tqvm mai pren... :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
name aku btol2...
;)

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

NICK IRFAN said...

wah! aku dpt jgk!!!! hahaha thnkz! nnt aku buat yer..

farysa said...

thanks!
nnt farysa buat yer

ice juliette said...

huhu.. thnx abg fauze..
nnt tka buat..
pk x npe tka x dtg snggah blog ni slame seminggu??
jwpnnye ade kat blog tka..


rndu sama inii blog tau.. hehe

Anne Boleyn said...

ehh terkena tag juga. thanx yerrr..\
amboi2 tak paksa tapi ayat 'kalau tak buat siap lah korang' tu mcm mengugut jek. haha :p

Saia Az said...

tengsss abg :))