Tuesday, February 15, 2011

Imaza93 1st Giveaway !

di hari cuti yang mulia ni aku nak ambik kesempatan untuk join apa yang aku nak join.hehe yang ni yang pertama..



klik gambar untuk ke sana..


syarat-syaratnye ,
 
2)LIKE fan page blog ni :)
 
3)Buat 1 entri tentang contest ni(simple jee)
tajuk Imaza93 1st Giveaway !
 
*letak banner tu skali and link kan .
 
4)Tag sekurang-kurangnya , 2 orang je(pastikan depa taw)
 
5)Anta link post korang tu , dekat comment ni .(comment ni je taw)

GA ni terbuka untuk bloggers okay :)
sape-sape nak join pun bolehhh...
okeyy , tu jee..senang kan ?

closing date ,
13 Feb 2011-13 Apr 2011 .
pemenang akan dicabut oleh Jantung hati saya .
hadiahh ??
 
hadiahnya sebuah kereta bmw.haha ni aku sendiri yang tulis..ayat kat atas tu semua aku copy paste..hehe
 
err nak tag sape eh..
nasib la sape yang kena tu eh..
 
TAG 
 

siap yang pertama.hehe

p/s: kalau hadia sebuah kereta kebal korang nak join tak?

11 comments:

imaza93 said...

thanks ye sudi join ^^ hehe :)

Miecyber said...

Salam Maulidur Rasul...

Hosni Mubarak jatuh sakit

Lia said...

gud luck ye..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kete kebal leh park kat garage kete kan...

white rose said...

terima kasih...

si para para said...

@imaza93

sesame street :)

si para para said...

@Lia

tQ hehe

si para para said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

boleh..beliau kan kebal.hehe

si para para said...

@white rose

err sesame...

+d.O.Y.A.h+ said...

gudlak para para! :P hihihkss.

Hanis Azla said...

semoga menang keta bmw tu.. eh, keta kebal tu.. eh.. apa2 aje hadiah utk contest tu nnt... All the best yer...