Wednesday, February 9, 2011

PERHATIAN KEPADA SEMUA.


PENTING!!!!!


Ini serius penting...tadi aku godek godek blog...nak edit blog ni la kononnya...aku nak buang space kat bawah entri yang pertama tu..kat bawah nuffnang..tapi lain pulak jadinya....tertukat template old school punya...last last jadi betul betul...macam blog yang baru kita buat masa mula mula berblog dulu...

setelah di kung kang kung kang...akhirnya boleh jadi macam asal balik..tadi aku nak tambah blog list (yang terpilih) tengok je.satu habok pun blog tak ada...adoyaa dah banyak blog yang aku letak sebelum ni..blog yang aku suka singgah...sekarang dah hilang...serius sedih...korang pun buat buat sedih la jugak..baru sporting.

sekarang aku nak letak balik...sape sape nak aku letakkan link blog dia kat blog aku ni sila la tinggalkan link korang kat komen...tinggal link je tau..aku nak copy paste je nanti..cepat sikit siap.hehe


ni aku baru update..

sape sape yang ada letak link blog aku kat blog korang, sila bagitahu ye...aku satu..korang satu..baru adil kan..




p/s: tak boleh la nak mimpi nikon malam ni....sedih punya pasal...hmmm



19 comments:

Ayuni said...

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/

Nadia Mashuri said...

nk juga..
hehhee..


http://nadiamashuri.blogspot.com/

belia bangkit said...

hahaha...serius sedey cite ko neh

white rose said...

nah amik...
tampal dalam bilik kau...

http://bungarosputih.blogspot.com/

Sham said...

salam kenal...

ha elok sangatlah tu...aku terus folow dan masuk sekali link blog ni dalam bloglist aku...bole kita keep in tac...:P

http://shamdisini.blogspot.com/

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

salam

http://www.sarongpartygirl79.blogspot.com

ghost writer said...

ye lar..ye lar..sebelum nih aku punya link ade ker?

Cik SHiNJU said...

Aku xde link..xde blog..heheh...
alahai..sedihnye (nak tunjuk sporting)heheh :P

A.s.t.i.n.a said...

weeehuuu apekah link2 ini? tidak faham saya...

ghost writer said...

ok..ini dia.

http://mybacteria.blogspot.com

nur intan hazirah said...

http://kehidupanitudrama.blogspot.com/

tp ok gak jd cam old skul jer blog hehehehe....

cemomoi said...

heee tu yang maleh nak bega2 sokmo

KUREKURE COMEL said...

ehhh...nk gk...hehehe...


http://www.mamat80.blogspot.com

Miecyber said...

Dugaan berblogging tu....

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

copy paste k...
http://www.menitisenja5876.blogspot.com/

Anikimaro said...

wah2...tragis sungguh cite kamu ni...xpe2 amek ni...

http://www.mindcontrolblogspot.blogspot.com/

aku nak letak gak blog ni lam blog aku sbg blog pautan :D

Cik TeN10 said...

sedihnya.. uwaaaaaa *nangis kuat2 smbil hentak2 kaki cm budak kecil xdpt mainan* .. sporting kn aku?..haha :P

Kunang-Kunang said...

Singgahlah bila free

http://kerdipanrohani.blogspot.com

melatidaisy said...

salam alaik..

sahabat yg busy datang menjenguk :)

alahai kesiannye, hehe
sbg tanda sporting sy tinggalkan link k..

http://melatidaisy.blogspot.com