Tuesday, February 8, 2011

TEKA DAN MENANG


satu hari tu...aku telah berjalan jalan...jalan pun jalan...jumpa la satu teka teki...sape sape yang hebat dan kuat boleh la test power ye.hehe
ok teka tekinya berbunyi macam ni...
ada berapa huruf dalam abjad?
hah ambik kau..
terlopong mulut nak jawah.hehe
dah dah tak payah jawab yang tu..jawab yang bawah ni..
senang je...
bukan kena bayar pun masuk.hehe


berapa harga beg ni..
aku rasa RM19.90 je kot..
murah sangat ke?
ok la tu kan...
kan barang barang tengah murah sekarang ni.hehe

semalam aku bermimpi..
nampak RM35.50
ahh tak kesah la berapa
janji aku dah join.hehe

kalau nak join sila klik



nak kena tag pulak
aku tag 2 orang je..
aku tahu 2 orang ni la harapan aku..hehe


p/s: kalau korang menang teka, hadiah kena kongsi dua..hehe


oh akhirnya terupdate jugak blog aku untuk pagi ni.hehe

9 comments:

- zuriey - said...

goodluck ye

A.s.t.i.n.a said...

herher apelah soklan...

siyes saya tidak berapa join ini contest2.. kalau Chin dan kak Diana ok.. mereka sgt dedikasi..

Hanis Azla said...

semoga jawapan tu betul dan boleh menang.. all te best yer..

tot tot kecik said...

salam..

haha adiah kne kongsi due..??xjd tot nk join.. :p

smoga berjaya dan menang.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

teka...
jgn xteka...

Penyair Senja said...

halamak...kene teke harga beg eeeaaa....takpe,kita menang kita kongsi2 eeeaaa....weeeeeeee,nanti i try k...ty tau tag kita...;)

Yun said...

Harga beg tu sploh hengget la..hehehe

Farhan Zulhusmi said...

owh....35.50??banyak tu..hehehe.....
ok2...leh join nie...thanz........

M a W a D D a H said...

kalau menang, hadiah kongsi2 ea...hehe