Thursday, August 11, 2011

BERITA PENTING!!


tadi aku tengok2 Fb...
macam mana nak cerita ye..

senang cerita, korang buat sendiri..

macam ni..edit alamat blog korang..
contoh aku punya..

http://syairsiparapara.blogspot.com

korang buang huruf s kat blogspot tu...
= blogpot

contoh

http://syairsiparapara.blogpot.com

pastu search internet.

apa yang korang jumpa..

aku pun terkejut...
try la kalau nak tahu...



p/s: aku tak tahu benda ni korang dah tahu ke tak.. atau aku je yang baru tahu...




perlu ke aku tulis pasal ni..? rasa macam tolong sebarkan web tu je...

18 comments:

sekamar rindu said...

salam...


apa dia ni..?? tak faham..???

Tukang Karut said...

aku tak faham la...

si para para said...

@sekamar rindu

err maaf..
dah update
:)

si para para said...

@Tukang Karut

skrng boleh tak?

err perlu ke tak post benda ni?

Tukang Karut said...

ok... dah try dah td... terkejut jugak... tapi boleh je bukak tanpa melalui url blog kita... bukak blogpot.com je...

si para para said...

@Tukang Karut

oh ye ke..maaf la..tak tahu pun pasal benda ni..baru jumpa tadi..

:)

Shorim Kasih said...

rasanya ni cite lama..da pernah kecoh dulu..2 tahun lepas kot..tp xpa..peringatan smula..depa x sedr2 lg..dugaan..

si para para said...

@Shorim Kasih

oh ye ke...sory2 saya baru tahu

Cik Bell said...

bible..senang je kan cara dia nak pgaruh kita..huhu..bahaya2..

blog-tips-kurus said...

saye pon! :)

Bidadari Syurga said...

akakpun baru tahu.... ok... dugaan hanya dengan ilmu mampu menangkis.
thanks untk info nie.... bagus...

p/s: akak rasa berdebar... insyallah ok...

si para para said...

@Cik Bell

tu la... kena hati2..
tak pun bila dah terbuka terus klik butng X

si para para said...

@blog-tips-kurus

:)

si para para said...

@Bidadari Syurga

betul tu kak..dengan ilmu kita takkan tersesat..

Waqheh said...

ok gua try nanti...

salam

si para para said...

@Waqheh

OK
:)
salam

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku dah tahu...
memang haremmm...

si para para said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

memang haremmm