Monday, September 5, 2011

TUTORIAL BLOG - CARA MENUKAR TEMPLATE BARU KEPADA TEMPLATE LAMA



ada sape sape yang perasan? nampak pelik..? tak ada ke?
tapi aku perasan... tengok blog aku dah jadi mcam apa ntah..
ni la gatal tangan sangat tadi.. kan dah lari setting..
korang tahu tak macam mana nak tukar template..
aku tak nak yang ni..aku nak template aku yang asal..
yang basic blog tu... korang tahu tak?
macam mana ye... ada sape sape boleh tolong..
nak nagis dah ni.hehe


TUTORIAL BLOG - CARA MENUKAR TEMPLATE BARU KEPADA TEMPALTE LAMA
korang tahu?

7 comments:

aku said...

aku tau!
tau tgk je...heee :D

Tukang Karut said...

ada save ke tak yang lama? kalau ada pi dekat design -->edit html --> upload template lama...

Cik TeN10 said...

maap lah ye sy tak tahu.. ololo jgn la nangis.. nah kuih raya sebijik !! ^^

Kisah Sufi said...

tu laa...gatai sangat tangan tu..padam muka!!kui3..

zati embong said...

xpe2,kalau x jd gak,besarkan header 2.pelik je jat rasa,mcm ada bnda x center tau.hihi

maCy said...

ceh egt die yg na wt tutorial. keke


gatai tangan na dpt duet tu. hehe

cik kartun said...

xtau..CK pon klu dh tertukar uh..xkn patah balik.wat jela yg baru hihihi